Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan váltsam ki hogy love...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan váltsam ki hogy love bombingot kapjak?

Figyelt kérdés

Az allando írkálás hívogatás zaklatás, akarom, élethalál harc, szerelem érzelmek kifejezése gátlástalanul, határtalan imádatféle, rajongás.

Vagy ahhoz hogy kapjak elegendő ingert, tartsak több pasit?

Erre csak több pasi képes egyszerre ennyi ingert nyujtani, meg a manipulatív nárcik csak?

Ott buknak el a társkereséseim foleg hogy a pasikban nincs az a tűz meg.

Sokan képesek alakulni ha már tudják azt nekem mi kell, vagy sokan képesek az állando hívogatásra folyamatos kapcsolattartásra, de nem az igazi, még így is kevés.

Vagy másik opcio. Hogyan szokjak le arrol hogy inger igényem legyen? Es elég legyen nekem egy joreggelt mizu milyen a napod hogy aludtál- semmi tipusu ismerkedés?

#unalmas ismerkedések
2022. aug. 28. 09:44
1 2 3 4 5 6
 1/57 A kérdező kommentje:
Vagy ahhoz, hogy kapjak elegendő ingert, tartsak többet?
2022. aug. 28. 09:44
 2/57 anonim ***** válasza:
84%
Magabiztos nő?
2022. aug. 28. 09:46
 3/57 anonim ***** válasza:
100%
Gyere hozzánk betonozni. Mindjárt nem fog ennyire zavarni a dolog.
2022. aug. 28. 10:03
 4/57 A kérdező kommentje:

2.

Nemhiszem hogy magabiztos lennék, nem én vagyok az.

Csak halál unalmasak a legtobb pasi ismerkedésnél vagy kapcsolat elején.

Kerdezgeti milyen a fenekem, mikor találkoznék veluk, vagy egybol ugranak ha segitseg kellene, de olyan üresek unalmasak nekem így valahogy, mint a sivatag.

2022. aug. 28. 10:06
 5/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy beléjük szerelmes, viszont így is irdatlan elvárásaid vannak. Lehet túl sok partnered volt, nagyon projekt-jelleggel kezeled és azért érzel mindenkit unalmasnak. Önbizalomhiány is okozhatja, folytonos külső megerősítést vársz. Kicsit szerintem tarts szünetet, keresd meg önmagad, ki vagy te egyedül, és nem mások szemében. És szedd le magad a társkeresőkről, mert az is okozhat függést, egyfajta félelmet, hogy talán most maradsz le valami még jobbról.
2022. aug. 28. 10:14
 6/57 anonim ***** válasza:
93%
Talán vedd észre, hogy egy pszichopatát keresel, gyere rá miért van ez és kezeltesd magad.
2022. aug. 28. 10:18
 7/57 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon gaz. Ennek köze nincs a szerelemhez, te valami beteges rajongast akarsz másikból kiváltani. Nem artana egy pszichológus.
2022. aug. 28. 10:18
 8/57 A kérdező kommentje:

Valamelyik celeb is mondott mar hasonlot. Hogy hol vannak ma azok a férfiak akik ugy kezdik "légy az enyém!"

Mas nőknek is hiányzik ez en egybol tudtam mirol beszél!

2022. aug. 28. 10:20
 9/57 anonim ***** válasza:
91%

Pont, mint eddig. Kizárólag nárcisztikus pszichopatakákat keress. Jól csinálod.

Mivel te is nárcisztikus vagy, azon nehezebb lenne változtatni, hogy ne ilyet akarj. Zsák a foltját esete működik. Mérgezzétek csak egymást, addig is megkíméltek magatoktól minket, normálisakat.

2022. aug. 28. 10:25
 10/57 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg az a fő problémád, hogy nagyon sok a szabadidőd, meg sosem fáradsz el úgy rendesen!
2022. aug. 28. 10:27
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!