Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan váltsam ki hogy love bombingot kapjak?
Az allando írkálás hívogatás zaklatás, akarom, élethalál harc, szerelem érzelmek kifejezése gátlástalanul, határtalan imádatféle, rajongás.
Vagy ahhoz hogy kapjak elegendő ingert, tartsak több pasit?
Erre csak több pasi képes egyszerre ennyi ingert nyujtani, meg a manipulatív nárcik csak?
Ott buknak el a társkereséseim foleg hogy a pasikban nincs az a tűz meg.
Sokan képesek alakulni ha már tudják azt nekem mi kell, vagy sokan képesek az állando hívogatásra folyamatos kapcsolattartásra, de nem az igazi, még így is kevés.
Vagy másik opcio. Hogyan szokjak le arrol hogy inger igényem legyen? Es elég legyen nekem egy joreggelt mizu milyen a napod hogy aludtál- semmi tipusu ismerkedés?
Ne az igényeiddel kezd, hanem azzal, hogy mit kaphatnak tőled, amiért érdemes teperni.
Ahogy írod, ha már látják, hogy lehet szex ők is rákapcsolnak.
Amíg csak az van, hogy esetleg majd elgondolkodsz rajta, ha ilyenek, meg olyanok lesznek, addig csak a tucat beképzelt csajt látják benned, abba meg csak a közel minimum effortot teszik.
Én nem tudom, miért h-lyézik le a kérdezőt, mintha nem lenne világos : vágyik egy igazi, lángoló, érzelmekkel átfűtött, izgalmas , kalandos párkapcsoaltra, amire teljesen természetes vágyódni. Szerintem inkább azok furák, akik szerint ez hülyeség és a hétköznapi , szürke, unalmas, elvagyunkmintabefőtt tipusú kapcsolatot tartják az optimálisnak.
Az más kérdés, hogy ez a lángoló, szenvedélyes dolog ritkán jön elő és inkább fiatalabbakra jellemző.
Elég világos, hogy a beteges love bombing meg a halvérűség között azért van némi átmenet...Ezt kéne megérteni.
Semmi őszinte nincs abban, hogy egy vadigegen nulla huszonnégyben videóhívásozni akar például, meg egy hónapon belül kitűzi kb. az esküvőtök időpontját.
#55: Írd be a Google keresőben, és olvasd el, hogy mi ez. Ez egy manipulációs technika, nem egyszer bántalmazókra jellemző. Óriási red flag.
És de, pont a megszállott őrültek viselkednek így, akik inkább feldarabolnak, de ne legyél másé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!