Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pizzafutár lánynak hagytam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pizzafutár lánynak hagytam egy levelet a postaládában de nem reagált azóta se mivel lehetne még próbálkozni?

Figyelt kérdés

Van egy pizzafutár lány aki szállított hozzám rendszeresen és mivel mindig küldi a foodpanda a bizonylatot így meg volt a címe , bedobtam neki levelet postaládájába hogy ki vagyok meg , hogy ismerkednék így vagy úgy és volt benne egy 20-as is mivel hallottam, hogy albérletét nehezen tudja fizetni , benne hagytam telefonszámom is de nem keresett illetve azóta nem is szállított hozzám, pedig minden nap rendelek és általában heti 1-2 nap ő hozta.

Levelet biztos megkapta mert elmentem utána oda és láttam, hogy nincs levél a postaládában tehát ki volt ürítve

Lehet mondjuk virágcsokrot kellene küldenem vagy személyesen vinni virágot, stb?

2022. aug. 10. 16:39
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
84%
Melléd egy olyan nőpajtást tudnék elképzelni,aki két érfelvágás között szívesen kocsiba pattanna,hogy együtt felgöngyölítsétek az ügyet...Ülhetnétek kettesben a sötétben,a lépcsőház előtt. Aztán meg remélhetőleg az Őrszobán...
2022. aug. 10. 21:42
 62/64 anonim ***** válasza:
89%

"illetve azóta nem is szállított hozzám"

Na vajon, miért?

Rémesen buta lehetsz, vagy leírás alapján az is gyanús, hogy valami szociális vagy szellemi betegséggel küzdesz, ez esetben inkább sajnállak.

2022. aug. 11. 08:47
 63/64 anonim ***** válasza:
89%

Huh szerintem ez kamu kérdés, de úgy döntöttem, ha az, akkor megetetem a trollt, úgysincs más boldogság az életében :D

Én ha kérdezik valahol a szállítási címemet, az állandót adom meg, viszont nem ott élek. Egy városban lakom a szüleimmel de néha így is van, hogy nem megyek haza több hétig és akkor nem kapom meg a leveleimet sem. Lehet még ő sem kapta meg. A szülei csak nem bontották fel. Ha mégis megkapta, akkor meg nem tud mit kezdeni vele. Én is csak úgy állnék, hogy mi a f... Lehet én se válaszolnék.

Ha meg többet nem találkoztok és nem jött be a lefizetésed... Én örülök neki. Ugyanis ha összejönne veled, te kikészítenéd, teljesen tönkretennéd az önbecsülését. Ilyeneket mondasz, hogy nem olyan értékes egy futár, mint te... Akkor ezek szerint te olyan emberrel készülsz összejönni, akit lenézel. Ugyanezt csinálnád a kapcsolatban is. Ezt egy ember sem érdemli. Ilyen volt az exem is, ugyan még csak egyetemista volt, nem vezető beosztású (bár amilyen zárkózott, szerintem most 11 év elteltével sem az), de ő mindenkit lenézett, aki nem infó, mérnök vagy orvos szakon van, meg nem ugyanazt gondolják, mint ő. Engem is lenézett, csóró gimis kis pcsa, aki örüljön, hogy egy ilyen nagy intellektuel néha megb.assza, hiszen ő ötösre érettségizett matekból, tehát mindenkinél istenkirályabb... Nem esett jól. De azóta felismertem, hogy ő egy bántalmazó sz.ar, mint te, szakítottam, letisztult és felnőtt fejjel már tudom, hogy ugyanolyan értékes minden ember, tök mindegy, hogy milyen jegyei voltak az iskolában, vagy most mit dolgozik, milyen idegennyelvet ismer. Aki szerint meg ez határozza meg az embert, annál komoly gondol vannak és messziről kerülöm. Neked nem véletlenül nincs nőd, ugyanis nem a pénz számít egy okos nőnél és az okos itt okosat jelent nem vezető beosztásút. Az említett exem is pénzes volt, az apja osztogatta random hetente az aprópénzt azaz a 20k-t, lakást vett neki, ő is jól keresett diákmunkával is, gondolom később a diplomájával is, mégis nekem ezerszer többet ér az, ahol egyenrangú félként vagyok kezelve.

Szerintem örülnél te bármilyen nőnek meg magas fizunak amúgy :D Akinek tényleg van pénze és okos az nem itt hirdeti, hanem éli az életét, ha olyan komoly a munkád akkor időd se lenne ennyit gyakorizni és ha tartanád magad annyira jónak, akkor telibe sz.arnád, hogy egy random lány nem randizik veled, mennél a következőhöz próbálkozni.

2022. aug. 11. 09:19
 64/64 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező gratulálok ezzel a produkcióddal bekerültél a gyik legendák közé ugyanis a mai napig felemlegetik a sztorit.
2023. márc. 15. 13:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!