Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pizzafutár lánynak hagytam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pizzafutár lánynak hagytam egy levelet a postaládában de nem reagált azóta se mivel lehetne még próbálkozni?

Figyelt kérdés

Van egy pizzafutár lány aki szállított hozzám rendszeresen és mivel mindig küldi a foodpanda a bizonylatot így meg volt a címe , bedobtam neki levelet postaládájába hogy ki vagyok meg , hogy ismerkednék így vagy úgy és volt benne egy 20-as is mivel hallottam, hogy albérletét nehezen tudja fizetni , benne hagytam telefonszámom is de nem keresett illetve azóta nem is szállított hozzám, pedig minden nap rendelek és általában heti 1-2 nap ő hozta.

Levelet biztos megkapta mert elmentem utána oda és láttam, hogy nincs levél a postaládában tehát ki volt ürítve

Lehet mondjuk virágcsokrot kellene küldenem vagy személyesen vinni virágot, stb?

2022. aug. 10. 16:39
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
93%

Ismerek ilyen típust, mint a kérdező, ott havi 30-40 misi tisztán megvan, de a szülők is pénzesek.

Kinézetre alsó átlag, viszont pont ilyen kibírhatatlan stílusa/látásmódja van, mint a kezdőknek: aki kevesebbet keres, az sikertelen xar. A csajoknak lehetőségeihez képest aprót szór, de elvárja, hogy azért cserébe a tulajdonjaként viselkedjenek és folyamatosan érezteti velük, hogy kb. kutyaként tekint rájuk, de ennek is örüljenek.

Még a k.rvák sem bírják ki pár alkalomnál többször vele...

2022. aug. 10. 19:19
 52/64 anonim ***** válasza:
86%
*kezdőnek = kérdezőnek
2022. aug. 10. 19:20
 53/64 anonim ***** válasza:
92%

Akkor téged nagyon ehet a fene hogy te, egy felsőbbrendű teremtmény egy alább valóbb teremtményt nem kapsz meg, akármit is csinálsz.

2022. aug. 10. 19:41
 54/64 anonim ***** válasza:
95%
Kerdezo szerintem te jelenleg nagyon nem vagy alkalmas egy párkapcsolatra. A nőket nem lehet kilóra megvenni mint mondjuk a darált húst.
2022. aug. 10. 19:41
 55/64 anonim ***** válasza:
89%
Nem unod még?????
2022. aug. 10. 20:04
 56/64 anonim ***** válasza:
89%

Aki ilyen begyöpösödött, korlátolt és elmebeteg módon nyilatkozik a nőkről, az szívből remélem, hogy egyedül fog megrohadni a felsőbbrendűségével és a szaros pénzével együtt, bár mint láthatjuk így is történik.:D

Mi a gond Őfelsége, nagyságos uraság, még egy ilyen “alávaló” pizzafutárt sem vagy képes megszerezni, aztán majd meglesz a fene, mi?:D Meg is érdemled. Nem is értem, aki ennyire lenézi a nőket, az minek akar?! Menj keres magadnak hozzád hasonló felsőbbrendű, tökéletes férfit, aztán mehet a seggbekuki, legalább esély sem lesz arra, hogy az elmebeteg fajtád szaporodjon.

Ja és halkan megsúgom, ha nők szerinted csak erre valók, akkor ti pasik meg a család eltartására, utódnemzésre és a nők kényeztetésére letettek teremtve. :)

2022. aug. 10. 20:04
 57/64 anonim ***** válasza:
93%

Dagadt Shrek újra támad! 😧😄

Figyelj ez a pizzafutar csaj már szólt az étteremben a főnöknek. Többet nem látod.

2022. aug. 10. 20:16
 58/64 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező! Mondd már meg légyszi, melyik az a munkahely, ahol ilyen debilek is csilliárdokat kereshetnek. Szerintem sokakat érdekelne 🤣
2022. aug. 10. 20:22
 59/64 anonim ***** válasza:
93%
Az fix, hogy szólt a vezetőségnek, hogy erre a címre nem szállít ki többet. Én is így tennék. Többet nem látod. Szerintem előre fél, hogy mivel fogod még zaklatni őt.
2022. aug. 10. 20:41
 60/64 anonim ***** válasza:
92%
Nagyszerű, lényegében tárgyi bizonyítékot szolgáltattál magad ellen egy esetleges feljelentéshez. Gratulálok, kérdező!
2022. aug. 10. 20:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!