Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pizzafutár lánynak hagytam egy levelet a postaládában de nem reagált azóta se mivel lehetne még próbálkozni?
Van egy pizzafutár lány aki szállított hozzám rendszeresen és mivel mindig küldi a foodpanda a bizonylatot így meg volt a címe , bedobtam neki levelet postaládájába hogy ki vagyok meg , hogy ismerkednék így vagy úgy és volt benne egy 20-as is mivel hallottam, hogy albérletét nehezen tudja fizetni , benne hagytam telefonszámom is de nem keresett illetve azóta nem is szállított hozzám, pedig minden nap rendelek és általában heti 1-2 nap ő hozta.
Levelet biztos megkapta mert elmentem utána oda és láttam, hogy nincs levél a postaládában tehát ki volt ürítve
Lehet mondjuk virágcsokrot kellene küldenem vagy személyesen vinni virágot, stb?
Nem én voltam, ez nem talált. Ami ijesztőbb, hogy itt pár nő ágaskodott korábbi kérdés alatt, hogy adjam ki a leányzó Facebook adatlapját, hogy majd ők írkáljanak neki, mire mondtam, hogy nem, szó sem lehet róla.
#34 De a csaj már most is kerüli, nem hajlandó kimenni a házához. Mit jelent a "f@sznövesztés" ilyen esetben? Üljön ki a lakása elé, és várjon lesben hogy mikor ér haza?
A helyzet így is egyértelmű, ez a hajó nem hogy elment, de sosem horgonyozott ki kérdezőnél.
Biztos nem én vagyok akire gondolsz mire sose írtam le számszerűen mennyit keresek és részvényekről se beszéltem, egy dolog amit elárultam, hogy 2 éves BMW-m van.
170/100-as következő kerdèse:
Hogy szerezzem vissza a 20ezerest a pizzafutár lánytól? 🤣🤣
Bemagyarázza neki hogy ez előleg volt..előre fizetett a rendelésekért.Most pár hétig nem kell a pizzáért fizetnie :D
Nem érdekel az a 20 ezer forint, apró pénz , az érdekel, hogy zsebre tette és annyit se mondott, hogy köszönöm de én nekem a Brad Pitt kinézet számít nem az intelligencia és a sikeres férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!