Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tamas3791 kérdése:
Milyen ajándékot vennétek/adnátok ebben az esetben?
Figyelt kérdés
A leány említette, hogy ő mindig is imádta, volna, ha haza ér és ott lesz egy ajándék.
Mivel még csak ismerkedünk 1-2 hónap ezért a maximum a postaládába tudok neki bármit is tenni.
De mi az ami szép, ajándék, és belefér a postaládába :D
Tudom elég hülye kérdésem van
2021. szept. 12. 18:53
1/9 anonim válasza:
Ismerkedési fázisban nincs ajándék.
2/9 anonim válasza:
Kézenfekvő lenne egy képeslap, vagy egy szerelmeslevél.
3/9 anonim válasza:
- zenélő képeslap
- telefontok
- notesz
- toll
Ilyesmik.
4/9 anonim válasza:
Juj ez cuki, ennek én is örülnék :D szerintem lehet bármilyen apróság, egy szép toll, csoki, vagy esetleg valamilyen közös programra szóló jegy kis üzenettel, akármi.
5/9 anonim válasza:
Ékszer, közös képek kinyomtatva, egy levél, zaba, baby kaktusz (XD) Én ezeknek örülnék, de alapjáraton a tény, hogy gondolnak rám felvidítana.
7/9 anonim válasza:
Hányadik randi?
Mi az ami a csajt èrdekli?
8/9 anonim válasza:
Egy kis plüssállatka például belefér a postaládába, lehet símogatni és nem is túl drága ajándék ahhoz, hogy zavarba hozzon. Egy másik figyelmes ajándék-lehetőség még, ha olvasgatós típus a lány, egy vékonyka könyv, amely a témájában az ő érdeklődésének megfelel. Ennek az első oldalára bele is lehet írni egy pár kedves sort. (De ez utóbbi esetben ne keményfedelest vegyél, mert az nem biztos, hogy becsúsztatható egy postaládába.)
9/9 A kérdező kommentje:
#8 ez lesz a tökéletes megoldás, a pici plüss állat egy apró levéllel, ajándék is meg üzenet is :D köszönöm :D
2021. szept. 13. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!