Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vennetek igy ajandekot?
Nekem teljesen külön lapra tartozik egy unnep meg a problémáim is. Te minek mosod össze?
Habar baratom szulinapja elott azon agyalgattam lehet egy szappan kéne neki szulinapjára hogy kimossa a száját es tudjon kulturáltan beszélni, vagy talán egy műa. gerinc, mert úgy néz ki gerinc is hiányzik belőle, vagy agyaltam az 1 Ft os érmén is (Csernus Imre otlete alapján, csak akkor kell visszaadnia amikor eljatszotta előttem a becsületét), szoval bennem is csak a düh volt.
De aztan mégis képes voltam normalis ajandekkal koszonteni.
4# Bár így lenne, de sajnos sok felnőtt ember ugyanígy képes gyerekes viselkedésre.
Szerintem az ünnep az ünnep, akármi is van, ajándékkal nem fair zsarolni (ez az, akárhogy szépíted). Ha nem tetszik, dolgozzatok a kapcsolaton, szakítsatok. Minek szenvedni...??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!