Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért könyvelnek el egyből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért könyvelnek el egyből erkölcstelen lotyónak sokan azért, mert volt 1 párom, aki nem fehér?

Figyelt kérdés

Először úgy voltam vele, hogy nem is említettem ismerkedésnél a dolgot, csak aztán sikerült összejönnöm egy szép csendben szélsőjobbos szittyamagyarral, aki meg is pofozott, amikor kiderült. Azt mondta, hogy hazudtam, átvertem. Közben csak nem mondtam el, milyen volt az egyik exem bőrének a színe.

Azóta már inkább elmondom, de sokszor az a reakció, hogy addig komolyan vették az ismerkedést, utána meg hirtelen irányt váltottak, és csak a szexről beszéltek, gusztustalan stílusban kezdtek nyomulni, amikor meg látták, hogy nem tetszik, ghostoltak.

Azért akadt pár kivétel is, velük meg egyelőre más okból nem jött össze.

Szerintem nem érdemlem ezt.

A srác édesanyja félig magyar, félig pedig afrikai fekete, az apukája pedig magyar. Tehát a srác csak negyedrészt néger (a vonásain és a haján eléggé látszott, és a bőre is olyan világosabb féle "tejcsoki"), és kulturális különbségek sincsenek, mivel már az anyukája is 4 éves kora óta itt él, ő pedig már itt született.

Rajta kívül csak 1 barátom volt még, egyéjszakás kapcsolatom pedig nem volt.

Tehát semmilyen definíció szerint nem lehetek r_ibanc, és azt sem hiszem, hogy erkölcsi elveket sértenék azzal, hogy nem zavart a srác bőrszíne.

2022. aug. 6. 13:08
 61/103 A kérdező kommentje:

59

Anyukád meg azzal tolta el az életét, hogy világra hozott egy ilyen alsóbbrendű lényt, mint te.

2022. aug. 6. 17:11
 62/103 anonim ***** válasza:
82%
Egyébként szerintetek mi a rasszizmus? Tehát ha majomnak, vadembernek, állatnak, undorítónak nevezni valakit a bőrszíne miatt nem rasszizmus, akkor mi igen? Tényleg kíváncsi vagyok.
2022. aug. 6. 17:13
 63/103 A kérdező kommentje:

63

Látványosan nem tudsz olvasni.

2022. aug. 6. 17:15
 64/103 anonim ***** válasza:
16%

62

Ha egy tálib megjelenik nálad és szokásai által viselkedik nő családtagjaiddal, ami neked nem elfogadható-nekik se, akkor rasszista vagy?

:DDD

2022. aug. 6. 17:16
 65/103 A kérdező kommentje:

65

Mi olyan rohadt nehezen felfogható azon, hogy itt most nem erről van szó?

2022. aug. 6. 17:16
 66/103 anonim ***** válasza:
10%

64

Te meg látványosan kutyának sem fogsz kelleni, goo afrika;)

2022. aug. 6. 17:17
 67/103 anonim ***** válasza:
90%

65

Ez most hogy jött ide? Megkérdeztem, hogy SZERINTED mi a rasszizmus. Nem tudsz válaszolni egy ilyen egyszerű kérdésre?

Amúgy én meg tudom fogalmazni, hogy mi nem tetszik bizonyos vallások vagy népcsoportok kultúrájában. Nincs gond azzal, ha valaki kritikát fogalmaz meg a vallási fanatizmussal szemben. De most egy második generációs európai fekete férfiról van szó. Fenyegetve érzed magad tőle?

2022. aug. 6. 17:20
 68/103 anonim ***** válasza:
87%
67-es: Ennyire nem tudsz normálisan érvelni? Komolyan ez a szint? Elvileg felsőbbrendűnek tartod magad fehérként, de egy nyomorult mondat értelmezésére is alkalmatlan vagy. Szánalom.
2022. aug. 6. 17:21
 69/103 anonim ***** válasza:
0%

#37: "Kérdem én, mégis melyik írott vagy íratlan törvényt sérti az, hogy valaki összejött egy színesbőrűvel? Melyik vallás vagy filozófiai irányzat erkölcsi útmutatásával megy ez szembe?"

Ugyanazt, amit az, amikor a nő utasít vissza azért, mert prostituálttal voltál vagy túl későn vesztetted el a szüzességedet, esetleg túl sok partnered volt, vagy volt köztük cigány.

És ugyanúgy miután ezt az információt megtudja rólad NEM KÍVÁN SZEXUÁLISAN, KIÁBRÁNDUL BELŐLED.

Pont mint abból a férfiből, akihez a fénykép meg a videochat alapján vonzódott, de miután megtudta, hogy csak 3 centivel magasabb tőle már elszállt a kémia.

Vagy amelyikhez addig "vonzódott", amíg rá nem jött, hogy az ő fizetése milyen kevés és nem élhetne többé azon az életszínvonalon, amit megszokott (mintazonáltal ha a férfi hirtelen a lottó ötöst megnyerné ugyanúgy visszaszállna a kémia).

Ilyen ez a kémia. A szív útjai kifürkészhetetlenek...

"Miért ROSSZ az, ha valaki egy színesbőrűvel szexel? Miért? Van erre bármilyen racionális magyarázat?"

Nem rossz, csak a kémia múlik el. Pont mint a magasságos dolognál. Ott is vissza lehet vezetni evolúcióra, hogy régen a magasság a túlélést jelentette, az egészségnek volt az indikátora, stb. de a lényegen nem változtat, hogy a nő nem érzi magát jól veled, nem érzi azt, hogy jól esik hozzád bújni, ezért offos a dolog.

A te szemszögedből annyi a lényeg, hogy visszautasított olyan, akire potenciális partnerként tekintettél volna.

Az indok irreleváns, mert utána hiába írja be 10 másik ember vigasztalásul, hogy "Én ilyen indok miatt nem utasítottalak volna el, az ilyen büdös rasszistáért nem is kár." amikor abból a 10 emberből szintén mindegyik visszautasítana téged más indok miatt. Akár mert nem jössz be, akár bármi. De olyan is van, aki csak beírja ezt, de kiderül, hogy évek óta boldog párkapcsolatban él. Hát köszi, hogy ő nem utasítana el, remélem örülsz neki.

"De lehessen már kimondani, hogy aki a színesbőrűeket nem tekinti teljesértékű embernek, az rasszista."

Akkor mit mondasz arra, aki a 180 alattiakat nem tekinti teljesértékű embernek (úgy, hogy letagadhatja a kémiát, de videochaten megvolt, vagy akár élőben is, amíg nem realizálta, hogy kevés centi a különbség.

Vagy mit mondasz arra, aki az életkorral van ugyanígy? Bejön neki a másik, szimpatikus, még csókolózik is vele és mikor megtudja hány éves, akkor addig pörög rajta, amíg teljesen magán kívül nem lesz tőle és véget vet a kezdődő kapcsolatnak.

Esetleg az a nő is rasszista, aki elutasít, ha voltál cigánylánnyal? Vagy ázsiaival?

Az a nő csak előítéletes, aki azért utasít el, ha prostiztál valaha vagy ha későn vesztetted el a szüzességedet?

És az, aki a túl sok korábbi partner miatt? Vagy csak mert túl rövid ideig tartottak a kapcsolataid, sehol egy több éves.

Esetleg aki amiatt, mert ennyi idősen nincs gyereked, tuti valami gáz van veled.

2022. aug. 6. 17:26
 70/103 A kérdező kommentje:

Elmúlt a kémia?

Akkor miért nyomultak erőszakosan?

Leírtam a kérdésben is.

"addig komolyan vették az ismerkedést, utána meg hirtelen irányt váltottak, és csak a szexről beszéltek, gusztustalan stílusban kezdtek nyomulni, amikor meg látták, hogy nem tetszik, ghostoltak."

2022. aug. 6. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!