Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minőségi nőket miért egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minőségi nőket miért egyre ritkábban látni fehér pasik mellett?

Figyelt kérdés

Egyre gyakrabban látok feltűnően csinos nőket arab, néger, sőt már roma pasik mellett, de fehér pasik mellett többnyire jóval szerényebb megjelenésű nőket látok. Gyakran látok kimondottan jól kinéző fehér pasasok mellett is igénytelenül kinéző, elhízott ápolatlan nőket.

A fehér pasik ennyire leértékelődtek a nők szemében, vagy mi lehet ennek az oka? Ismerek fullos jó csajokat, akik ráhajtanak mindenféle jöttment török, arab, néger albán vendégmunkásokra is még a nálunknál alacsonyabbakra is!

Én gyakran megkaptam a 175 centimmel, hogy túl alacsony vagyok, de mikor kézen fogva látok fullos nőket a náluknál egy fejjel alacsonyabb indiai csávóval, akkor elgondolkodom sok mindened, pl. hogy akkor ott miért nem számított a magasság..?

2022. ápr. 14. 11:10
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
19%
Pénz haver:) nincs elég magabiztosságod,és ezt érzik rajtad.
2022. ápr. 14. 11:12
 2/49 anonim ***** válasza:
18%
Manapság a hitperérzékeny világban már nem előny fehérnek lenni. Már a négerek, a sárgák, meg a füstösek a menők.
2022. ápr. 14. 11:14
 3/49 anonim ***** válasza:
14%
igen így van minőségi nőt fehér pasiként nem lehet szerezni, csak minőségtelent., olcsó tescosat.
2022. ápr. 14. 11:14
 4/49 anonim ***** válasza:
93%
Úgy tűnik, más mozit nézünk, semmit nem érzékelek a felvetésedből.
2022. ápr. 14. 11:18
 5/49 A kérdező kommentje:
#4 Hát, én ezt látom bárhol is járok, bár hozzá teszem, ez nem csak magyar jelenség, hanem tőlünk nyugatabbra is így van.
2022. ápr. 14. 11:21
 6/49 anonim ***** válasza:
18%
Meg lehet nézni Amerikát ahol nap mint nap összecsapnak a fehérek a feketékkel, a jó nők meg még is azzal jönnek össze akiknek nagyobb bling-bling van a fülében és ezek általában a feka tesók.
2022. ápr. 14. 11:25
 7/49 anonim ***** válasza:
12%

Sokat számít milyen körökben mozog.(milyen magas státusszal rendelkeznek az ismerősei)

Pénz, egzisztencia ...stb

Sok más dologtól is függ.

2022. ápr. 14. 11:33
 8/49 anonim ***** válasza:
94%
Minőségi nő, menjél már a picsába te is.
2022. ápr. 14. 11:33
 9/49 anonim ***** válasza:
87%
Igazából nem mindegy? Hidd el, egy "minőségi nő" sem a bőrszíned miatt nem foglalkozik veled, nálad valódi bajok vannak a fejben...
2022. ápr. 14. 11:36
 10/49 anonim ***** válasza:
13%

A 2-es jól mondja. Hallottam én már olyan beszélgetést nők között, hogy nem akar rasszistának tűnni, ezért őt nem utasíthatja vissza.

Meg valójában tökre bejön nekik a durvaság a szexben, de csak ha a fekete csinálja. Tudod, mint a fű. Ha fehérként csinálod, akkor utolsó drogos féreg vagy, ha jamaicai származású rasztaként, akkor csúcs és a közeledbe tömörülnek, mint valami guru közelébe, hogy "taníts, mester".

2022. ápr. 14. 11:37
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!