Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minőségi nőket miért egyre ritkábban látni fehér pasik mellett?
Egyre gyakrabban látok feltűnően csinos nőket arab, néger, sőt már roma pasik mellett, de fehér pasik mellett többnyire jóval szerényebb megjelenésű nőket látok. Gyakran látok kimondottan jól kinéző fehér pasasok mellett is igénytelenül kinéző, elhízott ápolatlan nőket.
A fehér pasik ennyire leértékelődtek a nők szemében, vagy mi lehet ennek az oka? Ismerek fullos jó csajokat, akik ráhajtanak mindenféle jöttment török, arab, néger albán vendégmunkásokra is még a nálunknál alacsonyabbakra is!
Én gyakran megkaptam a 175 centimmel, hogy túl alacsony vagyok, de mikor kézen fogva látok fullos nőket a náluknál egy fejjel alacsonyabb indiai csávóval, akkor elgondolkodom sok mindened, pl. hogy akkor ott miért nem számított a magasság..?
Sokat számít milyen körökben mozog.(milyen magas státusszal rendelkeznek az ismerősei)
Pénz, egzisztencia ...stb
Sok más dologtól is függ.
A 2-es jól mondja. Hallottam én már olyan beszélgetést nők között, hogy nem akar rasszistának tűnni, ezért őt nem utasíthatja vissza.
Meg valójában tökre bejön nekik a durvaság a szexben, de csak ha a fekete csinálja. Tudod, mint a fű. Ha fehérként csinálod, akkor utolsó drogos féreg vagy, ha jamaicai származású rasztaként, akkor csúcs és a közeledbe tömörülnek, mint valami guru közelébe, hogy "taníts, mester".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!