Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minőségi nőket miért egyre ritkábban látni fehér pasik mellett?
Egyre gyakrabban látok feltűnően csinos nőket arab, néger, sőt már roma pasik mellett, de fehér pasik mellett többnyire jóval szerényebb megjelenésű nőket látok. Gyakran látok kimondottan jól kinéző fehér pasasok mellett is igénytelenül kinéző, elhízott ápolatlan nőket.
A fehér pasik ennyire leértékelődtek a nők szemében, vagy mi lehet ennek az oka? Ismerek fullos jó csajokat, akik ráhajtanak mindenféle jöttment török, arab, néger albán vendégmunkásokra is még a nálunknál alacsonyabbakra is!
Én gyakran megkaptam a 175 centimmel, hogy túl alacsony vagyok, de mikor kézen fogva látok fullos nőket a náluknál egy fejjel alacsonyabb indiai csávóval, akkor elgondolkodom sok mindened, pl. hogy akkor ott miért nem számított a magasság..?
#12: Kár belekeverni a politikát, a migrációt megállította, ha nem is teljesen. De ettől még az EU állampolgár második generációs egzotikumok bármikor jöhetnek ide turista státuszúként. Sőt, dolgozhatnak is itt EU-s állampolgárként. Vagy valamelyik migránsbarát országban kiállított EU-s migrációs státuszúként is.
#14: "ahol nem egy elhízott víziló asszonyság tolja babakocsit a férj meg csak úgy kullog utánuk? tipikus mai jelenség ez."
A tipikus mai jelenség (legalábbis Budapesten) egyre inkább az, hogy a férj tolja a babakocsit, miközben a viziló asszonyság a karján himbálózó ZARA meg Bershka szatyrokkal tipeg, mintha valami Dr. Szöszi lenne, meglehetősen groteszk látványt nyújtva.
Esetleg még a látszatra sem ügyelve kinyúlt mikiegeres pólóban nyalja a fagyit, miközben a férje tolja a babakocsit.
"De hát akkor hol tömörülnek a fullos csinos nők?"
FUllos férfi vagy? Ha nem, akkor neked sehol.
"Hát a Viktor má megállította a migrációt"
Ja, a koruti kebabosokat, kinai kajaldakat is Toroczkai es a szittyamagyarok uzemeltetik :)
37F incel
#27: Mondom EU-s jog miatt nem tehetjük meg, hogy bőrszín és kultúra miatt kiutasítunk EU-s állampolgárokat vagy EU-s tartózkodási engedéllyel (amit egy másik EU tagállam állított ki) rendelkező embert kiutasítunk.
Ezt hozta az EU, annak köszönd, ne Viktornak.
Persze, hogy örömmel fognak itt nálunk kebabost nyitni, amikor híresen könnyen kaphatóan a magyar nők, ha kreol vagy csoki vagy. Már a 80-as években is rengeteg probléma volt ebből, akkor az olasz digók rabolták le az itteni nőket, a tehetősebb férfiak meg mehettek ki német feleségért az NDK-ba.
"híresen könnyen kaphatóan a magyar nők, ha kreol vagy csoki vagy"
Ez viszont igaz. Az amcsi blackpill tartalmak azt allitjak, hogy a feher a preferalt rassz, de ez Magyarorszagon nem igy van. Szoktam is ottani forumokon kommentelni, hogy a nem feher incelek tehetnek egy probat Magyarorszagon, mert konnyitett palya nekik, foleg, ha USA allampolgarok.
37F incel
A feket, 30 centis brére mennek.
Én is fekete vagyok, bár nekem csak 28cm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!