Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért könyvelnek el egyből erkölcstelen lotyónak sokan azért, mert volt 1 párom, aki nem fehér?
Először úgy voltam vele, hogy nem is említettem ismerkedésnél a dolgot, csak aztán sikerült összejönnöm egy szép csendben szélsőjobbos szittyamagyarral, aki meg is pofozott, amikor kiderült. Azt mondta, hogy hazudtam, átvertem. Közben csak nem mondtam el, milyen volt az egyik exem bőrének a színe.
Azóta már inkább elmondom, de sokszor az a reakció, hogy addig komolyan vették az ismerkedést, utána meg hirtelen irányt váltottak, és csak a szexről beszéltek, gusztustalan stílusban kezdtek nyomulni, amikor meg látták, hogy nem tetszik, ghostoltak.
Azért akadt pár kivétel is, velük meg egyelőre más okból nem jött össze.
Szerintem nem érdemlem ezt.
A srác édesanyja félig magyar, félig pedig afrikai fekete, az apukája pedig magyar. Tehát a srác csak negyedrészt néger (a vonásain és a haján eléggé látszott, és a bőre is olyan világosabb féle "tejcsoki"), és kulturális különbségek sincsenek, mivel már az anyukája is 4 éves kora óta itt él, ő pedig már itt született.
Rajta kívül csak 1 barátom volt még, egyéjszakás kapcsolatom pedig nem volt.
Tehát semmilyen definíció szerint nem lehetek r_ibanc, és azt sem hiszem, hogy erkölcsi elveket sértenék azzal, hogy nem zavart a srác bőrszíne.
Szerintem is napi libsi provokatív kérdés csak.
Mint egy "jó" amerikai film. A fehér a szar, a feka a jó fiú.
Akinek el kell magyarázni, hogy ez miért gond, az inkább barátkozzon továbbra is az egzotikumokkal.
#6 kedves
Nem én vagyok a rasszista, hanem azok akik emiatt a kerdezőt visszautasítják.
Veled az a problema hogy nem tudod elfogadni a tényeket , hogy valaki másképpen gondolkodik - azért ez elég szar hozzààllàs az èlethez, így elég sok csalódàs fog érni az életben.
Én ahogy írtam megértem a mindent mindenkit elfogadó nézeteket , te sajnos nem érted meg hogy vannak kitaszító kirekesztő emberek is.
"Ez van, mikor a fagyi visszanyal."
Milyen fagyi nyal vissza? Én nem tettem semmi rosszat, nem ártottam senkinek.
"Egy férfinek JOGA VAN!!! bármilyen indokkal visszautasítani nőt. Ezt a JOGÁT!!! pedig nem vonhatod kétségbe."
Nem vontam kétségbe, utasítson felőlem vissza.
Azzal van bajom, ha hirtelen udvariatlan, qrvaként kezel, vagy épp megpofoz.
"Mindenkinek JOGA!!! van a saját véleményéhez, amíg azt kulturált formában közli. "
Mert szerinted ez kulturált forma?
"Viszont tartsd észben: Ha túl sokan utasítanak el vagy mondanak rólad valami konkrét véleményt, akkor annak oka lehet, valószínűleg benned lehet a hiba, nem a többiek jönnek szembe az autópályán."
Ilyen téren nincs bennem hiba.
Azt persze egyikőtök sem tudja elmagyarázni, mégis miért lenne.
Egyik szokásos "érv" sem áll, ugyanis sem kulturális különbségek nem voltak az exemmel, mivel itt szocializálódott, soha nem is járt Afrikában, nem nagyobb eséllyel nemibeteg, mint bármely magyar srác, valamint nem rasszista a fehérek felé, és nem volt agresszív sem.
#12 minden jogod meg van rá , az USA-ban ez az antirasszista / BLM mozgalom.
PL: Lehet tèrdelni a magyar kézilabda meccseken is akár, felhívni a problémára a figyelmet 🤣🤣🤣
#9: Sosem értettem ezt az (ál)naivitást, hogy mikor a vegyes párok szóbakerülnek egyből jön az őszinte szerelem meg érzelem duma.
A pozitív rasszizmus fel se merül senkiben, amikor a nő akarja kipróbálni a négert. Merthogy a nő a közvélemény szemében ártatlan virágszál, ilyesmire sose vetemedne, ilyen perverz dolgot is csak a férfiak csinálnak, mikor ki akarnak próbálni egy ázsiai nőt mondjuk.
Éppenhogy az nem rasszista, akire sokszor rásütitek, csak józan ésszel gondolkodik. Idejön egy többnyire szegény és miénknél sok szempontból rosszabb (ivóvíz, infrastruktúra, trópusi betegségek, veszélyes állatok, polgárháborúk, terrorizmus, ebola, stb.) országból és az itteni nők azon túl, hogy eleve könnyűvérűbbek és közvetlenebbek, mint az otthoniak még szemmel láthatóan vonzódnak is hozzá, egyesek odáig mennek, hogy nyíltan felkínálkoznak. Még megerőltetnie magát sem kell, mert a nő érdeklődik az ő kultúrájáról és mivel többnyire neki se túl jó az angolja a szuahélit meg nem beszéli, ezért ő is abban motivált, hogy minél előbb szexre kerüljön a sor, tehát valószínűleg pár percen belül már smárolni fognak és szobára menni.
A férfiak többsége örül neki és imponál neki, ha a nők felkínálkoznak neki. Mármint olyan nők, akiket vonzónak talál.
De most telnyeg vagy provokatív nem létező probléma ( fekete fiú után pont egy szittya magyar pár , és meglepődsz hogy kiakad - csak nekem fura ez ?)
Vagy egyszerűen nem tudsz szűrni , és vàlogatni
"Mondom , élhettek a kis PC-s , vilagotokban - de lesznek olyan férfiak akik nem fogják tudni ezt elfogadni. - de akkor ezek szerint te nem tudod ezt elfogadni , hogy nem tudják elfogadni és csodàlkozol"
Csak azt nem értem, MIT nem lehet ezen elfogadni?
MI az, ami ebben erkölcstelen, szemét dolog?
"Mint egy "jó" amerikai film. A fehér a szar, a feka a jó fiú."
Ne hazudozz, sehol nem írtam egy rossz szót sem a fehérekre.
Amúgy vicces az is, hogy az exem 3/4 részben fehér, és 1/4 részben fekete, akkor egyből csak fekete nektek, a túlnyomórészt magyar gyökereit lexarjátok. Már az anyukája is itt nőtt fel, magyar édesanyával, az apukája pedig egy magyar férfi.
19
Te ostoba, te...
Képtelen voltál felfogni azt a mondatot, hogy a kérdező exének az ANYJA félig magyar, és 4 éves korától Európában él? Szerinted akkor mégis miféle ivóvízhiányról, trópusi betegségről és polgárháborúról karattyolsz, ha megkérdezhetem? :DDD
Egyébként ismerek egy nőt, aki hasonlóképpen vélekedik a színesbőrű excsajokról. Ugyanolyan undorító rasszista picsának tartom, mint amilyen undorító rasszista faszok ti vagytok, szóval nem, nincs semmilyen kettős mérce.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!