Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A blackpill felállította a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A blackpill felállította a különböző rasszokhoz tartozó férfiak hierarchiáját a nőknél való sikeresség szempontjából. Ezt tovább lehetne azáltal, hogy a fehér férfiak hierarchiáját is felállítják?

Figyelt kérdés

Tehát a blackpill nem csak azt mondja ki, hogy a legjobb külsejű férfiak a legsikeresebbek a nőknél, hanem azt is, hogy a fehér férfiak a legsikeresebbek a nőknél. És ebben sok igazság is van, hiszen hány Amerikában élő ázsiai vagy indiai panaszkodik, hogy a nők nem veszik őket észre.

Na most ezt a teóriát, amely valóban kicsit a nácizmusra hajaz, ha továbbvisszük akkor megalkothatjuk a fehér férfiak hierarchiáját is? Tehát egy angolszász vagy skandináv külső jegyekkel megáldott férfi alapból sikeresebb lesz a nőknél mint egy latin, szláv, balkáni külső jegyekkel rendelkező férfi? A nők számára elérhető maximum az a germános és egyben jóképű arc?

2021. aug. 21. 10:10
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
98%
A szépség mindenkinél eltérő. Én szerintem például cukik az ázsiaiak. Ne olvasgass incel oldalakat!Peace!
2021. aug. 21. 11:03
 2/26 anonim ***** válasza:
97%
Nem lehet megállapítani a férfiak hierarchiáját mert minden nő külön személyiség így mindegyiknek más férfi tetszik..tudod, a szépség szubjetív.
2021. aug. 21. 11:47
 3/26 anonim ***** válasza:
95%
Forrásmegjelölés?
2021. aug. 21. 12:33
 4/26 A kérdező kommentje:

3

[link]

Itt nagyon jól leírja a blackpill elméletet viszont hiányolom a fehérek közötti további hierarchizás. Megfigyeléseim szerint a nők az angolszász és skandináv arctípusokat értékelik a legjobban.

2021. aug. 21. 13:03
 5/26 anonim ***** válasza:
93%

12:33-as vagyok

A wiki a szócikkben leírja a jelenséget, de nem nevezi meg az okait.

---

Örülök, hogy e kérdés kikerült a Tudomány kat.-ból.

2021. aug. 21. 13:06
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

4

Látom vannak erre tanulmányaitok, szóval miért nem keresitek fel a médiát és próbáljátok elmagyarázni vagy bizonyítani ezt a blackpillt úgy mint a laposföldesek a saját szemléletüket (azt, hogy a föld lapos)?

2021. aug. 21. 13:07
 7/26 A kérdező kommentje:

6

A blackpillt nem kell szerintem bizonyítani, bizonyította már a tudomány. A blackpill szinte kizárólag tudományos zsargonokra épül, több tudományos területet egyesít. Evolúció, szexuális szelekció, páváskodás, Fisheri elcsúszás (Fisherian runaway), Bateman-elv stb. Tiszta tudomány. Nem értem miért ellenkeztek még ti is, tudománybu.ik. Az emberekben vagy párkapcsolatokban lehetetlen ezt megbeszélni. De hogy még itt is elvből elutasítják az már fáj.

2021. aug. 21. 13:16
 8/26 anonim ***** válasza:
96%
:D :D :D Ezt a sok energiát inkább arra fordítanátok, hogy egy incel kommunát létrehozzatok azt ellegyetek a kis világotokban képzelt waifukkal. Vagy esetleg el is mosogathatnál anyád helyett.
2021. aug. 21. 14:03
 9/26 A kérdező kommentje:

8

Ne légy már ilyen. A párkapcsolat, szex minden ember számára fontos, sőt alapvető. Miért várnád el tőlünk, hogy vígan tűrjük a sorsunk. Nyilván vissza szeretnénk vágni, például azzal, hogy idegesítünk és folyton eszetekbe juttatjuk mennyire felszínesek vagytok :) már ez is egy elégtétel.

2021. aug. 21. 14:17
 10/26 anonim ***** válasza:
96%

"A blackpillt nem kell szerintem bizonyítani, bizonyította már a tudomány." Pfff. Valamely agyamentség tud. zsargonokra épülése nem bizonyíték.

---

Nemrég olvastam egy hozzászólásban egy remek megoldást az incelproblémára: a fele incelt át kell operálni nővé és összeengedni a maradék incellel.

2021. aug. 21. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!