Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A blackpill felállította a különböző rasszokhoz tartozó férfiak hierarchiáját a nőknél való sikeresség szempontjából. Ezt tovább lehetne azáltal, hogy a fehér férfiak hierarchiáját is felállítják?
Tehát a blackpill nem csak azt mondja ki, hogy a legjobb külsejű férfiak a legsikeresebbek a nőknél, hanem azt is, hogy a fehér férfiak a legsikeresebbek a nőknél. És ebben sok igazság is van, hiszen hány Amerikában élő ázsiai vagy indiai panaszkodik, hogy a nők nem veszik őket észre.
Na most ezt a teóriát, amely valóban kicsit a nácizmusra hajaz, ha továbbvisszük akkor megalkothatjuk a fehér férfiak hierarchiáját is? Tehát egy angolszász vagy skandináv külső jegyekkel megáldott férfi alapból sikeresebb lesz a nőknél mint egy latin, szláv, balkáni külső jegyekkel rendelkező férfi? A nők számára elérhető maximum az a germános és egyben jóképű arc?
3
Itt nagyon jól leírja a blackpill elméletet viszont hiányolom a fehérek közötti további hierarchizás. Megfigyeléseim szerint a nők az angolszász és skandináv arctípusokat értékelik a legjobban.
12:33-as vagyok
A wiki a szócikkben leírja a jelenséget, de nem nevezi meg az okait.
---
Örülök, hogy e kérdés kikerült a Tudomány kat.-ból.
4
Látom vannak erre tanulmányaitok, szóval miért nem keresitek fel a médiát és próbáljátok elmagyarázni vagy bizonyítani ezt a blackpillt úgy mint a laposföldesek a saját szemléletüket (azt, hogy a föld lapos)?
6
A blackpillt nem kell szerintem bizonyítani, bizonyította már a tudomány. A blackpill szinte kizárólag tudományos zsargonokra épül, több tudományos területet egyesít. Evolúció, szexuális szelekció, páváskodás, Fisheri elcsúszás (Fisherian runaway), Bateman-elv stb. Tiszta tudomány. Nem értem miért ellenkeztek még ti is, tudománybu.ik. Az emberekben vagy párkapcsolatokban lehetetlen ezt megbeszélni. De hogy még itt is elvből elutasítják az már fáj.
8
Ne légy már ilyen. A párkapcsolat, szex minden ember számára fontos, sőt alapvető. Miért várnád el tőlünk, hogy vígan tűrjük a sorsunk. Nyilván vissza szeretnénk vágni, például azzal, hogy idegesítünk és folyton eszetekbe juttatjuk mennyire felszínesek vagytok :) már ez is egy elégtétel.
"A blackpillt nem kell szerintem bizonyítani, bizonyította már a tudomány." Pfff. Valamely agyamentség tud. zsargonokra épülése nem bizonyíték.
---
Nemrég olvastam egy hozzászólásban egy remek megoldást az incelproblémára: a fele incelt át kell operálni nővé és összeengedni a maradék incellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!