Ki mit szól hozzá, hogy a Volner Párt is támogatja a gyermekvédelmi népszavazás sikerességét?
Figyelt kérdés
Azért ez derék dolog egy független önálló párttól, hogy adott esetben a kormány álláspontját támogatják. Mások is példát vehetnének erről.
2021. aug. 9. 18:27
1/9 anonim válasza:
Volner a fidesz csicskája, ezt már nem egy alkalommal bizonyította.
3/9 anonim válasza:
Nem is tudtam hogy ilyen párt is van.
4/9 anonim válasza:
Minden normális ember támogatja a gyermekvédelmi intézkedéseket.
6/9 anonim válasza:
Minden normális ember támogatja a gyermekvédelmi intézkedéseket. Ami Magyarországon zajlik gyermekvédelmi intézkedések téren, értsd nemlétező drága queenek nemátalakító műtétekre viszik a 10 éveseket a Fidesz-Jobbik-Mi Hazánk-Volner Párt alternatív valóságában miközben az iskolán belüli erőszakot szőnyeg alá söprik, sőt olyan intézmények korábbi vezetői kerülnek vezetői pozíciókba a szakképzés téren akik maguk is cinkosok vagy éppen alpolgármesterek lesznek, azt mutatja, nem létező problémákkal hadakozik a kormányzat.
7/9 anonim válasza:
A Volner párt teljesen jelentéktelen, csak a Fidesz tartja őket életben, mert kell nekik a minél több minipárt.
Ha jól tudom 6 fős a párt.
8/9 anonim válasza:
Én múltkor nézegettem Volner Jánost. szerintem jó gondolatai vannak.
9/9 anonim válasza:
Ki nem sz@rja le Frankeinsteint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!