Lombikprogramon keresztül próbálkozunk gyermekkel Kinek hanyadik beavatkozás után sikerült a teherbeesés? Milyen hosszú a folyamat? Dr. Wellinger Károly-ról szeretnék véleményeket kérni,minél többet.főként a sikeresség miatt érdeklődöm.
Nekünk elsőre sikerült, ikrek lettek. SOTE ARO-ra jártunk. (Először a Dévaiba, de onnan két találkozás után el is jöttünk a rossz tapasztalat miatt.)
A dokiról akit írsz nem ismerem bocsi, róla nem tudok mit mondani.
BMC-ben másodjára sikerült. A folyamat hossza több mindentől függ.
Az első konzultációtól vagy az első szuritól kezdve érdekel?
5.stimu, 3.beültetés sikerült nekem Debrecenben.
Függ, hogy kinél és milyen probléma áll fent. De ha minden kezelve van, leginkább szerencse kell..
A 3. sikeres lett, de sajnos a 20. héten elvetéltem (ikrek voltak).
Aztán a 6.-ból született egy kislányunk.
Utána volt újabb 6 sikertelen beültetés, majd az utólsó (13.) megkezdett hosszú protokollnál egyszer csak kiderült, hogy spontán sikerült...
Nekem még nem sikerült, holnap lesz az első leszívás.
Az egész folyamat hossza főként attól függ milyen vizsgálatok vannak már meg és milyen problémáitok vannak.
Nekem az első konzultáció május 10-én volt, most meg júliusban kezdtük a stimut, egy vérvétel hiányzott csak.
Mi a bpi Kaáliba járunk.
3 sikertelen inszem után első lombik sikerült,bár még csak 8 hetes vagyok,de bízom benne,hogy meg is marad. 🙏
Bpesti Kaáli szintén.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!