Várnátok ebben a helyzetben az orvosotokra,vagy elmennétek addig máshoz?
Figyelt kérdés
Pozitív teszt után.,most 5+2 hetes terhes vagyok. A jövő héten szerettem volna elmenni az orvosomhoz,de szabin lesz,és csak júli végén jön vissza. Addigra már bőven betöltöm a 9. hetet. Megvárnátok,vagy megnézetnétek addig mással?2021. jún. 28. 20:35
1/11 anonim válasza:
Bőven ráér a 9. hétig ha nincs panasz, én is akkor voltam először. Nyilván ha nagyon görcsölsz, vagy esetleg vérzel akkor irány az ügyelet.
2/11 anonim válasza:
Hát egy terhességállapítást bárki megcsinál. Biztos nem várnék a 9-10. hétig. (Hozzáteszem, az 5 meg korai, 7 hét körül mennék).
3/11 A kérdező kommentje:
Persze most még kotai. Vasárnap leszek 6 hetes,emiatt gondoltam a jövő hét vége felé menni. Volt már vetélésem.
2021. jún. 28. 20:48
4/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam. Szóval korai.
2021. jún. 28. 20:49
5/11 anonim válasza:
9. hétnél előbb egyik gyerekkel sem mentem, felesleges stressz lett volna, hogy van-e szívhang. Ha nincs panasz, én megvárnám.
6/11 anonim válasza:
Szerintem raersz ha nem lesz panasz. Nekem eleve nem is volt szivhang csak a 7. het után. Arra volt csak jó, hogy mentem, hogy tudtam, hogy nem méhen kívüli. De ez csak az en parám volt.
10/11 babyboom567 válasza:
Nyugodtan menj el máshoz,azzal megbizonyosodhatsz,hogy méhen belül van.
Egy méhen kívüli terhességnél, nagyon sokat számít az a +2 hét.
Arra készülj fel,hogy nem biztos hogy lesz még szívhang,de legalább fogod tudni,hogy jó helyen van.
Nekem pl a saját dokim mondta, hogy azonnal menjek orvoshoz amint pozitív, mert a ciszta műtétem miatt/missed ab./vetélés miatt,nagyon kell nézni,hogy nem e méhen kívüli.
Én 5 hetesen voltam a 0. ultrahangon,ilyenkor csak annyit írnak a papírra, hogy xy méretü petezsák,méhen belül.És ennél kb csak ez a lényeg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!