Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A blackpill felállította a különböző rasszokhoz tartozó férfiak hierarchiáját a nőknél való sikeresség szempontjából. Ezt tovább lehetne azáltal, hogy a fehér férfiak hierarchiáját is felállítják?
Tehát a blackpill nem csak azt mondja ki, hogy a legjobb külsejű férfiak a legsikeresebbek a nőknél, hanem azt is, hogy a fehér férfiak a legsikeresebbek a nőknél. És ebben sok igazság is van, hiszen hány Amerikában élő ázsiai vagy indiai panaszkodik, hogy a nők nem veszik őket észre.
Na most ezt a teóriát, amely valóban kicsit a nácizmusra hajaz, ha továbbvisszük akkor megalkothatjuk a fehér férfiak hierarchiáját is? Tehát egy angolszász vagy skandináv külső jegyekkel megáldott férfi alapból sikeresebb lesz a nőknél mint egy latin, szláv, balkáni külső jegyekkel rendelkező férfi? A nők számára elérhető maximum az a germános és egyben jóképű arc?
20
Az egyik kérdés alá írtad iszlám országban élsz..ott elhiszem, hogy külfödiként nincs esélyed a helyi nőknél...egyik ismerősöm is dolgozott az emírségekben és majdnem azért is meghurcolták mert véletlen hozzá ért egy helyi nő kezéhez..
18
Az átoperáltatás szerinted nem kasztrálással jár? Akkor meg mit facsartam ki?
Ha valakinek nem veszed figyelembe nem identitását és önkényesen döntesz a sorsa felett, akkor az jó eséllyel annyit jelent, hogy nem veszed emberszámba.
"majdnem azért is meghurcolták mert véletlen hozzá ért egy helyi nő kezéhez"
Igen, ez igy van. Nem is fogdosok noket, Europaban sem tettem ilyet.
"Az átoperáltatás szerinted nem kasztrálással jár?"
Az a baj, hogy az onkentes alapon elvegzett kemiai kasztraciot sem teszik lehetove, de a noknek felirnak mindenfele hormont, akar "bemondasra". Hat nem jogtipras ez?
37F incel
20
A nordikus férfiak többségének azért jókora állkapcsa van. A többség simán Chad. Egy csúnya svéd srác panaszkodott (Youtuber egyébként Never Give Up csatornán), hogy Svédországban minden pasi úgy néz ki mint egy szupermodell ezért teljesen reménytelen a helyzete. Mondjuk ő neki Magyaroszágon sem lenne sokkal több esélye sajnos. De egy magyarnak gondolom sokkal nehezebb lenne barátnőt találnia magyar a svédeknél, norvégoknál, dánoknál mert ott a nők szeme a viking chadekhez szokott, a kelet-európai férfi pofa meg csúnyának hat nekik. Egyébként én Angliában jártam úgy, hogy észre sem vettek a nők, pedig átlagba az angol nők csúnyábbak mint a kelet-európaiak, viszont el voltak kényesztetve angolszász férfi pofákkal ezért lenézik a más jellegű arcokat. Angol nők nem is nagyon jönnek össze más nemzetiségűekkel, max svéddel, norvéggal.
Kérdező, új válaszoló vagyok. Már létezik ez a lista, amiről kérdezel, csak az írója Roosh leszedte már a cikket sajna a honlapjáról.
De ha rákeresel, hogy Totem pole of race attractiveness (ami a cikk címe volt), akkor elég sok erre reagáló, ezzel foglalkozó fórumot találsz a neten. Amit linkeltem reddit pl ott is a fél cikk be van másolva referenciaként a posztoló által. Benne van az is, amire te is kíváncsi vagy. A fehér férfiak hierarchiája is ott van benne, hogy pl északi típusú, vagy déli, stb. Nem tudom erre gondoltál-e.
23: imádsz ezen a baromságon lovagolni, de szerinted mégis mi a bánatos köze van a nőknek felírt hormonális fogamzásgátlónak a te kémiai kasztrációdhoz? Zéró összehasonlíthatóságot látok, de nyilván minden IS a férfiak jogfosztása a roggyant kis elmédben.
Plusz ha tényleg meg akarnád lépni, röhögve el tudnád intézni fű alatt, ez csak a szokásos hiszti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!