Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A blackpill felállította a különböző rasszokhoz tartozó férfiak hierarchiáját a nőknél való sikeresség szempontjából. Ezt tovább lehetne azáltal, hogy a fehér férfiak hierarchiáját is felállítják?
Tehát a blackpill nem csak azt mondja ki, hogy a legjobb külsejű férfiak a legsikeresebbek a nőknél, hanem azt is, hogy a fehér férfiak a legsikeresebbek a nőknél. És ebben sok igazság is van, hiszen hány Amerikában élő ázsiai vagy indiai panaszkodik, hogy a nők nem veszik őket észre.
Na most ezt a teóriát, amely valóban kicsit a nácizmusra hajaz, ha továbbvisszük akkor megalkothatjuk a fehér férfiak hierarchiáját is? Tehát egy angolszász vagy skandináv külső jegyekkel megáldott férfi alapból sikeresebb lesz a nőknél mint egy latin, szláv, balkáni külső jegyekkel rendelkező férfi? A nők számára elérhető maximum az a germános és egyben jóképű arc?
10
Ez is a blackpillt igazolja. Hogy aki szerinted csúnya az nem ember és akár kasztrálni is lehetne. Na blackpill pont erre a nácizmusra ad magyarázatot, hogy nagyjából minden a külsőn (genetikán) múlik. Idő kérdés és hivatalos is lesz. És akkor nem szapulhatjátok az inceleket majd, mentek börtönbe, úgy mint a fekák szapulásáért.
11
Anglia lehet hogy terroristának minősít titeket a múltkori eset óta tehát ne várj attól túl sokat hogy bármelyik kormány is elismeri hogy igazatok van..
Akkor en, 184cm magas mint szoke, zold szemu, nordikus rasszjegyekkel rendelkezo pasi, magasan allok az incelek hierarchiajaban. Mindig is tudtam :)
37F incel
14
Igen. De emellett jóképűnek is kell lenni :) tehát a rassz az csupán az első szűrő, van ott még sok más.
"De emellett jóképűnek is kell lenni"
Akkor nem lennek incel, nyeheheheeee...
37F incel
16
Tehát te jóképű és nordikus is vagy? Akkor hogy a fenébe nincs nőd?
“Hogy aki szerinted csúnya az nem ember és akár kasztrálni is lehetne.”
Mondjuk a 10-es nem ezt írta, hanem azt ,hogy az incelek felét operáltassák át s eresszék össze a másik felével. Ha egy egyszerű magyar mondatot így kifacsarsz akkor képzelem miféle színtiszta tudományra épül az agymenéseitek.
"Ha egy egyszerű magyar mondatot így kifacsarsz"
Ha jokepu lennek, akkor nem lennek incel. Erre az lett a megallapitas, hogy jokepu vagyok... Nordikus vagyok, az teny, de hianyzik par mm allkapocs. Photofeeler-en 3 korul szoktam kapni :)
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!