Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért könyvelnek el egyből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért könyvelnek el egyből erkölcstelen lotyónak sokan azért, mert volt 1 párom, aki nem fehér?

Figyelt kérdés

Először úgy voltam vele, hogy nem is említettem ismerkedésnél a dolgot, csak aztán sikerült összejönnöm egy szép csendben szélsőjobbos szittyamagyarral, aki meg is pofozott, amikor kiderült. Azt mondta, hogy hazudtam, átvertem. Közben csak nem mondtam el, milyen volt az egyik exem bőrének a színe.

Azóta már inkább elmondom, de sokszor az a reakció, hogy addig komolyan vették az ismerkedést, utána meg hirtelen irányt váltottak, és csak a szexről beszéltek, gusztustalan stílusban kezdtek nyomulni, amikor meg látták, hogy nem tetszik, ghostoltak.

Azért akadt pár kivétel is, velük meg egyelőre más okból nem jött össze.

Szerintem nem érdemlem ezt.

A srác édesanyja félig magyar, félig pedig afrikai fekete, az apukája pedig magyar. Tehát a srác csak negyedrészt néger (a vonásain és a haján eléggé látszott, és a bőre is olyan világosabb féle "tejcsoki"), és kulturális különbségek sincsenek, mivel már az anyukája is 4 éves kora óta itt él, ő pedig már itt született.

Rajta kívül csak 1 barátom volt még, egyéjszakás kapcsolatom pedig nem volt.

Tehát semmilyen definíció szerint nem lehetek r_ibanc, és azt sem hiszem, hogy erkölcsi elveket sértenék azzal, hogy nem zavart a srác bőrszíne.

2022. aug. 6. 13:08
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/103 anonim ***** válasza:
100%
Hát Vincze, a férjemnek pontosan ugyanaz a végzettsége, mint az enyém és azonos munkakörben dolgozunk. Mindketten mérnökök vagyunk. Neked viszont semmilyen elmélettel magyarázva sem lesz nőd, ebben biztos vagyok. #96
2022. aug. 7. 14:03
 102/103 anonim ***** válasza:
7%

101

Na itt látszik meg, hogy kivel lehet normális, szót érteni. Mérnök létedre a stílusodtól egy ókori görög filozófus folyamatosan okádna.

2022. aug. 7. 21:48
 103/103 anonim ***** válasza:

Szerintem itthon jellemzőbb hogy előítéletesek az emberek a vegyes párokkal kapcsolatban.

Külföldön élek, nagyon sokféle nemzetiség él itt, egyáltalán nem számít nagy dolognak, ha egy fehér összejön egy távol- vagy közel-keletivel, indiaival, feketével, kreollal.

Nekem személy szerint a feketék nem jöttek ill. jönnek be, nem a bőrszínük, hanem az arcvonásaik és a beképzelt stílusuk miatt (bár belsőre voltak kivételek).

Viszont ha találkoznék nem európaival, aki jól néz ki, nekem is tetszik, és belsőre is szimpatikus, járnék vele.

A feketék nem, de egyes félvérek (akik átmenetek), tetszenek.

Nekem főleg belső számítana, nem az, milyen a bőrszíne (persze az is, hogy külsőre tetszen).

Ha két ember szereti, tiszteli egymást, azonos az értékrendjük, érdeklődésük, egy helyen is nőttek fel, mit számít a bőrszín?

Fel lehet hozni a kulturális különbségeket, de aki félvér vagy negyedvér de Európában nő fel, európai lesz a stílusa és a gondolkodása is.

Kérdező, én mást nem tudok elképzelni, mint a begyepesedett gondolkodást hogy így bántak veled azok a srácok, az előítéletesseget és a kisebbrendűségi érzéseket, hogy talán az ágyban nem fogják (legalábbis ezt gondolhatják) ugyanazt a teljesítményt nyújtani mint a volt partnered.

Sok fehér pasi agyában él ez a hülyeség, hogy a fekáknak nagyobb van és szerintük a nők azért választanak fekát mert annak nagyobb van.

Egy felmérés szerint nem nagyobb nekik se, hanem az van, hogy nem akkora a különbség a nyugalmi és az erektált állapot között, mondhatni alig. Azért tűnhet úgy, nekik nagyobb mint a fehéreknek.

Egy nőismerősöm volt fekával, utána összejött egy fehérrel, és mondta a feka pasijának nem volt ekkora mint az utána következő fehérnek.

Érdekességként mondta, mert tudja a pasik foglalkoznak ezzel ennyit kinek mekkora.

Ha össze is jövök olyannal aki nem európai, nem amiatt mert esetleg neki nagyobb van, csakis az érzelmek miatt.

Itthon ismertem olyan magyar gyökér pasit, aki azt mondta sose jönne össze nem fehér nővel, ki van zárva hogy egzotikummal legyen (idáig rendben is lenne, ilyen az ízlése), de olyan fehér nővel se jönne össze, akinek előtte feka pasija volt.

Kérdeztem tőle, nem rasszista-e?

Mondta nem, csak ''lokálpatrióta''. 😕

Ahogy előttem írták, fogd fel úgy, mint egy szűrőt, aki ilyenen fenn akad azt hagyd elmenni, nem érdemes rád.

Gyökér szűrő. 😀

Érdekes, azon a magyar pasik nem akadnának fenn, ha egy fehér férfi egy dögös, csinos csoki nővel lenne együtt.

Ugyanők egy Halle Berry típusú nőt nem utasítanának vissza vagy egy Beyoncé-t. 😉

aug. 3. 12:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!