Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag fehér blackpilled incelként melyik országba menjek csajozni?
1: Az is létezik, de én ezekre a helyekre gondolok inkább:
én perut mondanám
thaiföld is jó lehet most, ha be tudsz jutni
a felsoroltak nem annyira jók
átlagos nőket ott simán be tudsz húzni ha tényleg van zsé és tudod villantani
Nem tudom hogy országnak számít-e, de hallottam egy Pokol nevű helyről, ami ígéretesnek hangzik.
És jó hír: nem nehéz eljutni oda, pláne gazdag, fehér blackpilled incelként.
#8 Azt hittem csak alsóban menő minden negatív kommentet azzal magyarázni, hogy "biztos irigy vagy, bibibi" de úgy látszik olyan emberek is használják, akik már ismerik a teljes abc-t. Minden nap tanul valamit az ember.
Amúgy meg kifejezetten cuki ahogy így bevédtél egy full ismeretlen palit. Látod kérdező nem is kell Kambodzsáig menned hogy találj valakit aki leszop.🤙
na VÉGRE valaki aki tud vitázni
már megbocs, de amikor jönnek ezekkel az óvodás taktikákkal mint ez az irigy vagy, az szerintem is nagyon basic, de amikor tömegével röhög a háttérben a komplett kiscsoport az azért hatékony tud lenni, és ezt ők nagyon jól érzik is.
De úgy tünik hogy te sokkal magasabb szintü képességekkel rendelkezel ezen a téren és ez tetszik.
úgyhogy én inkább téged szopnálak le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!