Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag fehér blackpilled incelként melyik országba menjek csajozni?

Figyelt kérdés
Olyan hely kell, ahol nem csak prostikkal találkoznék, hanem valódi kalandjaim is lennének.

2021. dec. 5. 11:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

a bitcoin arfolyam nem ment le a 10edere

nekem is van egy "keveske" penzem bitcoinban

ez a "keveske" penz 300ezret jelent kb

2021. dec. 5. 14:13
 22/32 A kérdező kommentje:

21: Szerintem még fogunk látni 10000 dolláros bitcoint, mert a legtöbb befektető nem látja a valódi értékét. Ez természetesen egy jó lehetőség lesz újabb vásárlásra.

Hosszú távon viszont minimum az 500000 dollár.

2021. dec. 5. 14:16
 23/32 A kérdező kommentje:
Lényeg, hogy aki kitart, nem ad el, hanem mindig csak vásárol, az idővel nagy nyerségre fog szert tenni.
2021. dec. 5. 14:17
 24/32 anonim ***** válasza:

ajajjjjj

ettol varod a hepiendet?

2021. dec. 5. 14:17
 25/32 A kérdező kommentje:
24: Magyarországon nem. A nőket ma már nem érdekli a pénz sajnos.
2021. dec. 5. 14:18
 26/32 anonim ***** válasza:

jo akkor mondok szomorubb hireket

lehet h te fehernek gondolod magad de az a helyzet h az azsiaiak is meg tudjak kulonboztetni a a nyugati feher embert meg a kelet europait

pl nekem thai baratnom van es a magyarok az o olvasatukban khek khao azaz kb feher arab de nem az a klasszik farang azaz faransze aka francia tehat nyugati ember

2021. dec. 5. 14:20
 27/32 A kérdező kommentje:
Sajnos igen, de a blackpill azt mondja, minden a kinézeten múlik. Nekem nyugati kinézetem van a sváb őseim miatt.
2021. dec. 5. 14:33
 28/32 anonim ***** válasza:

"Na most angolul lassan már mindenki tud és a délkelet ázsiai nők is jól meg szívesen beszélik a nyelvet"

Nem.

"mint ahogy az indoeuropai nyelveket beszélőknek is érthetetlen hogy a pitch control jelentésmegkülönböztető az ázsiai nyelvekben"

A felsorolasban Fulop-szigetek es Kambodzsa van. Egyik nyelvben sincs picsakontroll (intonacio).

37F incel

2021. dec. 9. 00:27
 29/32 anonim ***** válasza:
ÖREGEM....még ha legalább tudnád hogy miről beszélsz
2021. dec. 9. 21:08
 30/32 A kérdező kommentje:

28: Vannak Z generációs ismerőseim, akik többet beszélnek angolul egymással, mint magyarul. Ez az új nyelv, ez van.

Illetve nem mindenhol. Dél Amerikában a társadalom a spanyolt nyomja és konkrétan bár Z generációsként tudnak angolul, úgy tesznek, mintha nem menne nekik. És magában Amerikában is egyre inkább ez történik.

2021. dec. 9. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!