Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag fehér blackpilled incelként melyik országba menjek csajozni?
a bitcoin arfolyam nem ment le a 10edere
nekem is van egy "keveske" penzem bitcoinban
ez a "keveske" penz 300ezret jelent kb
21: Szerintem még fogunk látni 10000 dolláros bitcoint, mert a legtöbb befektető nem látja a valódi értékét. Ez természetesen egy jó lehetőség lesz újabb vásárlásra.
Hosszú távon viszont minimum az 500000 dollár.
ajajjjjj
ettol varod a hepiendet?
jo akkor mondok szomorubb hireket
lehet h te fehernek gondolod magad de az a helyzet h az azsiaiak is meg tudjak kulonboztetni a a nyugati feher embert meg a kelet europait
pl nekem thai baratnom van es a magyarok az o olvasatukban khek khao azaz kb feher arab de nem az a klasszik farang azaz faransze aka francia tehat nyugati ember
"Na most angolul lassan már mindenki tud és a délkelet ázsiai nők is jól meg szívesen beszélik a nyelvet"
Nem.
"mint ahogy az indoeuropai nyelveket beszélőknek is érthetetlen hogy a pitch control jelentésmegkülönböztető az ázsiai nyelvekben"
A felsorolasban Fulop-szigetek es Kambodzsa van. Egyik nyelvben sincs picsakontroll (intonacio).
37F incel
28: Vannak Z generációs ismerőseim, akik többet beszélnek angolul egymással, mint magyarul. Ez az új nyelv, ez van.
Illetve nem mindenhol. Dél Amerikában a társadalom a spanyolt nyomja és konkrétan bár Z generációsként tudnak angolul, úgy tesznek, mintha nem menne nekik. És magában Amerikában is egyre inkább ez történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!