Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag fehér blackpilled incelként melyik országba menjek csajozni?

Figyelt kérdés
Olyan hely kell, ahol nem csak prostikkal találkoznék, hanem valódi kalandjaim is lennének.

2021. dec. 5. 11:51
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Elég csak, hogy szerepeljen a blackpill meg az incel a kérdésben és máris jönnek a szép kommentek.

Legközelebb kiírom, hogy blackpilled incelként honnan rendeljek ételt a Wolton.

2021. dec. 5. 12:39
 12/32 anonim ***** válasza:
44%

nekem az tetszik ahogy az incel lingo a kerülőutak szinonímájaként használja a MAXXING szót

foxymaxxxing

2021. dec. 5. 12:41
 13/32 A kérdező kommentje:

Egyébként látva Kambodzsát, itt dobnék be egy pill -t. Ahogy a párkapcsolati piaci infláció megy tovább, egyre többen fogják választani a külföldi csajozás lehetőségét. Na most angolul lassan már mindenki tud és a délkelet ázsiai nők is jól meg szívesen beszélik a nyelvet. Dél amerikában viszont a nők utálják az angolt, spanyolul meg a férfiak nem fognak tömegesen megtanulni a következő 10 évben. A number one go a fehér férfiaknak így délkelet ázsia lesz.

Ha én ezzel szemben megtanulok spanyolul és latin Amerika felé nézek, kevesebb férfival kell versenyeznem.

2021. dec. 5. 12:50
 14/32 anonim ***** válasza:

na látod, erről beszélek, ezért mondtam perut

ázsiába meg azért mennek többen, mert meg tudják fizetni, és ez tényleg felhigitja a dolgokat

azzal mondjuk vitatkoznék hogy az ázsiai nők jól tudnak angolul.

nagyo nehezen lehet megérteni amiket mondanak, mert nem mondják ki a szó végén a mássalhangzókat, továbbá nem képesek megérteni hogy a L és az R betüket is rendesen meg kell különböztetni és ki is kell mondani, mert jelentésmegkülönböztető szerepe van

mondhatnám nekik ez kinai

mint ahogy az indoeuropai nyelveket beszélőknek is érthetetlen hogy a pitch control jelentésmegkülönböztető az ázsiai nyelvekben

2021. dec. 5. 12:55
 15/32 anonim ***** válasza:
De mennyi pénzed van? Csak azért kérdem mert vannak a Bpi átlag nettó keresett duplájával (500 e) sokan akik azt hiszik hogy ők már pénzesek. Pedig ez egy hétköznapi nem anyagias nőnek is kevéske lassan.
2021. dec. 5. 13:23
 16/32 anonim ***** válasza:

en annyit keresek de nem erzem magam penzesnek

a nok meg epp azt szoktak lebegtetni h ok milyen jol keresnek

hat akk nem szorulnak az en penztarcamra

2021. dec. 5. 13:29
 17/32 A kérdező kommentje:
15: Jogos. A gazdagságom igazából akkor fog jönni, amikor a bitcoin 1 millió dollárt ér.
2021. dec. 5. 14:04
 18/32 A kérdező kommentje:
Dél amerika azért is jó, mert coinbarát, tehát felvehetem a pénzem idióta adók fizetése nélkül 2 -3 év múlva is.
2021. dec. 5. 14:05
 19/32 anonim ***** válasza:
jaaaaa te vagy a bizonaccibol a mekis wagecuck?
2021. dec. 5. 14:06
 20/32 A kérdező kommentje:
Annál jobban keresek azért. Kb ott vagyok, amit a 15 -ös mond azt leszámítva, hogy van egy kevéske pénzem bitcoinban, az összes befektetésem 10x -esét érte 1 hónappal ezelőtt, de lesz ez 100x -os is.
2021. dec. 5. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!