Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ítélnek el egy nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélnek el egy nőt sokan, ha volt fekete/félvér/arab exe?

Figyelt kérdés

Sok ilyet láttam már.

Nekem is volt egy félig arab párom, teljesen normális volt, nem erőszakos és nem is muszlim, és nem is igazán ismeri az apját, mert elváltak a szülei, amikor még gyerek volt. Semmiben nem különbözik egy teljesen magyar sráctól, mégis sokan elítélnek miatta. Neten még olyat is kaptam, hogy fajáruló vagyok, meg innentől szimplán csak qrva (élőben gondolom nem mernek ilyet mondani emberek).

Ha teljesen normális volt az exe a nőnek, és erkölcsös is a nő, akkor miért mondják, hogy innentől ne akarjon komoly kapcsolatot/fehér férfit? Miért ne?

Miért jobb, ha mondjuk fehér volt az exe, de egy s.eggfej?

2020. nov. 3. 16:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%
Mert az arab, török és egyéb hasonló népeket a többség utálja. Nem kezdem el sorolni milyen okok miatt, hosszú lenne a lista. Oké, hogy te azt mondod, hogy arab pasikád makulátlan és különb mindenkinél, de az embereket ez nem érdekli. A cigányok közt is akad elvétve egy-egy normális, mégis mindenki utálja őket, mint a szart. Ez van. Lehet dobálózni a rasszizmussal, de az a csúnya nagy igazság, hogy ha ezek a népek tudnának Ha normálisan viselkedni, akkor nem is kezdték volna utálni őket a normális emberek. Addig amég robbantgatják egymást, lövöldöznek ártatlan emberekre olyan Európai városokban, ahol semmi keresni valójuk, amég a nőket bántalmazzák, addig csak ne akarjanak semmilyen elfogadást. Majd ha tudnak normálisan élni.
2020. nov. 3. 16:45
 2/13 anonim ***** válasza:
56%

Mert szimplán idióták. :D Én is azon a véleményen vagyok, hogy európai nő mellé nem való muszlim férfi, de ezt a kulturális különbség miatt mondom nem faji alapon.

Ha Európában nevelkedett, a mi értékeinket vallja sajátjának, akkor nem rosszabb, mint bárki más.

2020. nov. 3. 16:47
 3/13 A kérdező kommentje:

# 1

Senki nem mondta, hogy makulátlan, csak azt, nem semmiben nem más, mint úgy általánosságban a magyar férfiak. :D Egy magyar nő nevelte fel (az anyja) Magyarországon, szerintem az az idióta, aki azt hiszi, hogy egyszer csak majd random robbantani fog.

2020. nov. 3. 16:49
 4/13 anonim ***** válasza:
29%
#1 Olyan egyszerű vagy mint a faék. Te szeretnél felelősséget vállalni az új-zélandi mészárlásért, ami a keresztény kultúra nevében lett elkövetve?
2020. nov. 3. 16:50
 5/13 A kérdező kommentje:
Kár még a vallást is idekeverni, mert nem is muszlim, amint írtam, még elvileg sem. Papíron református keretény, gyakorlatban ateista.
2020. nov. 3. 16:51
 6/13 anonim ***** válasza:
28%
Nekem sem kéne olyan pasi,aki annyira igénytelen, hogy képes összefeküdni ilyen gusztustalan népséggel.
2020. nov. 3. 17:00
 7/13 anonim ***** válasza:
17%
Mégis miért? Egyet lehet találni. Nekem se kéne idegen. Igaz, lány vagyok, és van (fehér, magyar) párom. Jó lenne, ha nem a fehéreket szidnák, hogy milyen bunkó. Mert az idegen csak jó lehet, igaz? Persze, egy darabig mézes-mázos, aztán jön a feketeleves. Ha ne adj Isten mégse válik be a fehér fél, akkor se azt mondja, hogy milyen szemét szinte az összes. Váljanak szét útjaik (nem házastársról beszélek) és keressen másikat. Hátha ő kedves, rendes, segítőkész lesz, és nagyobb szerencséje van vele.
2020. nov. 3. 17:34
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
Mert az emberek többsége tele van előítélettel. Aki ilyen miatt lenéz, nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele. Keress olyat,aki nem rasszista.
2020. nov. 3. 18:19
 9/13 anonim ***** válasza:
40%
Nem előítélet, tapasztalat. Csak meg kell nézni az utóbbi két hét híreit. Késelés, lefejezés Párizsban, Nizzában, lövöldözés Bécsben. Pesttől csupán 250 km-re! Bűnöző cigányok tömkelege Magyarországon (is). De csak a fehér lehet rasszista, na persze. Épp hogy nem az. Sőt ki lehet jelenteni, hogy zsidónál, cigánynál nagyobb rasszistát nem találni.
2020. nov. 3. 19:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert az átlagról rosszakat hallani csak.Legyen az roma,arab,török vagy akármilyen.Mindenki előtt kialakult egy átlagkép az ilyen nemzetiségekről,és ezek alapján ítélik meg őket.Sok esetben sajnos igazak is a feltételezések,de mindenhol vannak kivételek.Bár a mai világban sztem nagyon gáz,ha egy nőt ezért elítélnek.Sok arab tanul Budapesten pl egyetemeken.Miért ne lehetne magyar nőnek külföldi exe? Három példát ismertem a környezetemben ilyet.Az egyik házassággal végződött,a nő hozzáment egy arab férfihoz,22 éve házasok.Másik példa egyik volt évfolyamtársam.Apukája szintén arab,és bár elváltak a szülők,normális a kapcsolatuk továbbra is.Harmadik példa meg sajnos az,amikor valóban helye lett volna a rossz ítéleteknek.A csajt évekig fenyegette az arab "szerelme",alig bírt tőle megszabadulni.Rossz tapasztalatok sajnos mindenhol vannak,de a magyar férfiaktól sem kell elájulni.Néhánytól sokkal jobban félnék,mint egy akármilyen külfölditől.
2020. nov. 3. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!