Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van oda sok férfi a hosszú fekete hajú nőkért? Mennyivel jobb vagy miért, mint a szőke vagy a barna?
Én a sötét hajú nőket szeretem, amibe belefér a fekete és a barna legeslegtöbb árnyalata is. Nem tudom miért. Egyébként én magam szőke vagyok, ha ez számít valamit. De nyilván ez nem azt jelenti, hogy csak sötét hajú nőkkel ismerkedem, vagy egy szőke nő kizárva. De attól még tudom, hogy ez egy nekem tetsző dolog.
Hajszín, szemszín, magasság, testalkat, stb. Szerintem ezekben a legtöbb embernek van valamilyen preferenciája.
A vöröset kihagytad. Nekem nagyon tetszenek. A fekete hajúak kevésbé, illetve nőtől is függ. Hófehér bőr + fekete haj vonzó, de kreol nem.
Huh, ez a természetes vörös, rőtvad-szín nekem nagyon nem tetszik...
De a hosszú fekete, sötétbarna haj annál inkább, főleg, ha egy árnyalattal barnább a bőr is.
Az ilyen nagyon hidrogénszőkék is taszítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!