Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. Mennyivel az esküvő előtt szokás elküldeni a meghívót? 2. Milyen színű ruhát érdemes vendégként felvenni? Pl fekete fehér nem?
3hónappal az esküvő előtt kaptam eddig minden meghívót, akár személyesen,akár postán történt.
Vendégként bármi,ami elegáns, fekete alsó fehér blúzzal/inggel is tökéletes.Ha nő vagy egy szép smink,szép frizurával csinossá tesz. Férfiként pedig ápolt frizura.
Szerintem pár hónappal elõbb érdemes, de attól is függ, hogy elõtte szóban szól-e a pár. Mi áprilisban leszünk hivatalosak egy esküvõre, de még nem kaptunk meghívót, viszont szóban már mondták a dátumot, ìgy tudjuk elõre és az se baj, ha pár héttel hamarabb kapunk csak hivalaos meghívót.
A ruha: én továbbra is úgy gondolom, hogy nem a szín számít, hanem az, hogy ne öltözd túl a menyasszonyt. Egy bármilyen színü abroncsos csoda túlzás, míg egy egyszerü fekete kis koktélruha is lehet alkalmas. A lényeg, hogy elegáns legyen és ne látszódjon ki belõle mindened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!