Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idővel a nagy nap előtt érdemes ruhát próbálni / foglalni, lányok? Ti hogy keresgéltetek?
Próbálni már mésfél évvel korábban kezdtem (esküvő kiállításokon, igaz, nem lehetett bennük sokáig illeg-billegni, de felvettem, gyors fotó, következő ruha. Otthon meg lehetett nézegetni, hogy melyik fazon áll a legjobban)
Konkrét vásárlás kb. 8 hónappal korábban történt.
Nem tudom kérdező milyen testalkatú, de vannak olyan menyasszonyok, akik esküvő előtt próbálnak megszabadulni nagy súlyfeleslegtől, na nekik nem ajánlott túl korán elkezdeni a próbálgatást (egész más áll jól egy 90 mint egy 60 kilós menyasszonyon)
4 hónappal előtte foglaltam le az első szalonban, ahol voltam.
A szalont pedig úgy választottam ki, hogy a neten itt volt a legtöbb olyan ruha, amire azt mondtam, ezeket felpróbálnám.
Vittem a listát róluk, de végül egy teljesen másik ruhát választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!