Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülbelül mennyit vegyek? Milyen süteményeket érdemes venni? Esküvői tortának milyen ízesítést választanátok?
a torta lehetne tobb izu emeletes lesz?
ha tobb emeletes akkor pl gyumis,csokis,vanilias.. a gyumiset sokan szeretik :))))))))))))))
suti: mivel visznek es sos is lesz 90 fos kb 20 kg eleg lenne mindenbol....
A torta legyen olyan, amit ti szerettek a pároddal, mindenki kedvére úgysem tehetsz.
Vagy tényleg legyen többízű, az sem rossz ötlet.
A sütit nem tudom, de számolj mondjuk plusz tíz fővel (a hasamra ütöttem), így pár közeli családtagnak tudnál csomagolni is, vagy eleve egy főre úgy számold ki, hogy ne legyen maradék, vagy akarsz még csomagolni is. Azt meg én honnan tudjam 90 főből ki szereti a sört és ki a bort? Mindenképp legyen vagy 50-60 liter ásványvíz fele mentes, fele bubis (még ha mindenki inna is vizet, csak nem lőtyölne be mind egy liter vizet, csak pár ember), meg üdítő legyen vagy 60-70 liter amiket szerettek. Sörből legyen pl. 30-50 liter, borból pedig 20-30 liter, de ha esetleg utána tudnál tudakozódni ki mit szeret, könnyithetné a dolgod. Söröznek, vagy boroznak-e inkább a rokonok?
Mi személyenként 20 dkg édes és 20 dkg sós sütivel számolunk, ez az amit az asztalra tesznek érkezéskor és ami marad belőle, azt még vacsi után is felszolgálják.
Távozáskor a süticsomagokba 30 dkg édes sütit számoltunk, ezt 2 főnek számoljuk. Ha 4-en jönnek, 2 csomagot kapnak.
Tortánk 3 szintes lesz, alja trüffel, felette fekete erdő, teteje barackos túró. És nekünk nem marcipánnal lesz bevonva, hanem fehér és barna csokival.
A vacsihoz külön sütit nem számoltunk, mert lesz csokiszökőkút gyümölcsökkel.
Az italt pedig csomagban fizetjük az étteremben.
Nekem 3 hét múlva lesz az esküvőm és a miből mennyit vegyünk,rendeljük. Mi a következőképpen számoltunk:
- sós süti 25 dkg. fejenként
- édes süti 3 szelet mindegyikből fejenként
- menya torta mindenkinek 1 szelet
Italt pedig nagykernél vettük így visszaveszik a bontatlan üvegeket.
Ismerős által lett intézve a torta három emeletes lett elégé különös párom választotta banán vanília legalul, középső gesztenye a legfelső pedig csokis kókusz.
Sütemény 11 fajta lett mindegyikből 20 db kivéve a pogácsa mert abból 5 kg meg a sós rud is 5 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!