Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ítélnek el egy nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélnek el egy nőt sokan, ha volt fekete/félvér/arab exe?

Figyelt kérdés

Sok ilyet láttam már.

Nekem is volt egy félig arab párom, teljesen normális volt, nem erőszakos és nem is muszlim, és nem is igazán ismeri az apját, mert elváltak a szülei, amikor még gyerek volt. Semmiben nem különbözik egy teljesen magyar sráctól, mégis sokan elítélnek miatta. Neten még olyat is kaptam, hogy fajáruló vagyok, meg innentől szimplán csak qrva (élőben gondolom nem mernek ilyet mondani emberek).

Ha teljesen normális volt az exe a nőnek, és erkölcsös is a nő, akkor miért mondják, hogy innentől ne akarjon komoly kapcsolatot/fehér férfit? Miért ne?

Miért jobb, ha mondjuk fehér volt az exe, de egy s.eggfej?

2020. nov. 3. 16:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
42%

Tipikus magyar hozzáállás, rasszisták.

Nekem voltak arab barátaim, több tiszteletet kaptam tőlük mint egy magyartól (a mai napig megmaradt a jó baráti viszony is)... Jah és sokkal igényesebbek magukra és ezt a nőtől is elvárják. A magyar pasiktól nem kell elájulni egyáltalán, nem csoda, hogy sok magyar nő külföldivel kezd ma már. Aki ilyen miatt meg elítél valakit jobb ha távol marad tőlem, itthon olyan begyöpösödött a gondolkodás, tőlünk Nyugatra teljesen normális a "keveredés" más nemzettel...

Szóval itt nem az arabokkal, törökökkel stb. van baj hanem az itthoni felfogással de azzal igen nagy.

2020. nov. 4. 07:44
 12/13 anonim ***** válasza:
35%

Egyáltalán nem normális a keveredés, átmosták az agyát a liberálisok és az idegensimogatók. Nem veszik észre, hogy ez a terv, megszüntetni a nemzeteket? Kommunizmus is ezt erőltette, nemzetköziség, népek keveredése. Ebből lesz egy nagy katyvasz, félvér utódok tömkelege, illetve van is. Rasszista meg az, aki mondja! Fogadják már el, hogy sokan nem akarunk idegeneket a hazánkba! Aki akarja, szeresse, pátyolgassa, de ne itthon!

Arabok igényesek, persze. Meg se lehet különböztetni a cigányoktól. Érdekes, sokan miért nem félnek a fehérektől, magyaroktól? Ha valakivel nem jó, másik partnert kell keresni, kész.

Ha valaki ennyire utálja a saját népét, a hazáját, az tényleg jobb, ha elmegy. Hazaárulóra, magyarellenesre nincs szüksége az országnak. Legalább a normálisak maradnak, ahogy Dobó István mondta az Egri csillagokban (már ha ez ismerős): inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl.

2020. nov. 4. 15:23
 13/13 anonim válasza:
#11 cringe vagy teso
2020. nov. 29. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!