Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy a nők kiállnak,ha egy színes bőrűvel történik valami rossz, de ha egy fehér csókával, akkor meg rá se hederítenek?
A kérdés jogos. A Deák téri mészárlás utáni tüntetésen is csak férfiak vettek szinte részt. Alig láttam a képeken nőt a tömegben.
Mo.-n leszarják az ilyet. Volt már sok ilyen esetünk, kutyát sem érdekel, főleg nem a nőket. Ott volt már a veszprémi sportoló gyilkosság (az mondjuk pár nőt érdekelt, mert a sportolókat szeretik), ott volt a balaton felvidéki borász, az olaszliszkai eset ami szintén nem érdekelte a nőket. Valamint a Deák téri eset után, azóta további 2 késelés is történt Budapesten (Újpalota, Angyalföld), mégsem érdekel senkit sem. De Floyd az más.
Nem a fehér nők állnak ki érte, hanem sokan, nemtől függetlenül. Mivel ebből is rasszista kérdést csináltak, és a rasszizmust nem szeretjük. Bőrszíntől függetlenül elítéli az ember a rendőri túlkapásokat és amikor a rendszer elnyomóként viselkedik bárhol, bármikor.
Tudom, hogy azt akarod belőle kihozni, hogy a fehér nők gerjednek a feketékre, de valójában nem sokan. Én egyetlen olyan nőt sem ismerek, akinek bejönnek, nekem sem.
Bezzeg szegény cicák, kutyák, kacsacsőrűemlősök és lamantinok...
Pedig ezért is fel lehetne gyújtani pár gíperejű járóművet legalább.
Ez az eset nem azért történt, mert fekete, hanem azért mert bűnözött, nem is először.
Arról nem beszélnek, hogy a statisztikák szerint mennyivel több fekete követel el atrocitást fehérrel szemben.
Arról egy szó se esett a sajtóban, hogy fehér rendőrt milyen brutalitással ölt egy fekete.
Ezt tudja a balliberális politika és média elhitetni, sokakkal.
Egy nő, aki tudja, hogy ki mellé kell állni.
Azért mert a píszí globálisan nézve még mindig egy erősebb ideológia, mint a bevándorlásellenesség.
Nem mindegy, hol történik az attrocitás. Amerikában (mint ahogy nálunk sem) senki nem fog könnyeket hullatni egy fehér emberért (miért nem?🤔) Nálunk egy feketéért sem annyira, mint Amerikában 🤷 ahol ez jóval kényesebb téma.
Az, hogy nálunk miért cuppannak rá ennyire, már egy jó kérdés. De ennek is az lehet az oka, amit az elején írtam
#8. Itt be kell, hogy szálljak úgy érzem. Nyilván nem jogos, de a hatása hogy olyan legyen, mintha ártatlan lett volna....
Amúgy ha jól tudom rendőri intézkedés közben halt meg, ami a halál ténye miatt ugye túlkapás.... na de miért intézkedett ellene a rendőr? Élne, ha nem intézkedett volna ellene a rendőr? Hogyan is kerülhetjük el azt, hogy intézkedjen ellenünk a rendőr? Segítek... nem azzal, hogy szülessünk fehérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!