Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan ország, ahol a fehér bőrű, szőkésbarna hajú/kopaszodó/kopasz/tüsihajú, zöldeskék szemű férfiak is olyan népszerűek, mint nálunk a feketék vagy a kreolok?
Ázsiát szokták mondani, de ezekben az országokban nagyon konzervatívak az ottani lányok, míg egy átlag fehér csaj egy buliban akár a mosdóban is leszop vagy szexel veled ha jó pasi vagy és bejössz neki, addig ez még Japán vagy Thaiföld vigalmi negyedeiben is elképzelhetetlen (a fizetős prostikat most ne keverjük ide).
Az Afrika szegényebb országaiban élő néger lányokat szokták még mondani, de ők azért buknak a fehérekre, mert összekapcsolták agyban az amerikaisággal és a pénzzel. Ha annyi vagyonod van, mint egy átlag amerikainak és olyan színvonalon élsz, akkor már jobban jársz orosz vagy ukrán nővel, aki szintén csak a pénzre hajt.
De engem nem az importfeleségek érdekelnek, hanem a szexuális vonzalom. Egyáltalán létezik a Földön olyan rassz, aki a fent említett típushoz ugyanolyan erős szexuális vággyal vonzódik, mint a fehér nők a néger pasikhoz és ez az erős szexuális vonzalom képes felülírni minden más egyebet, mint egzisztenciális kérdés, közös jövőkép vagy "mit szólnak a szomszédok"?
Egyetlen barátnőm se (vegyük a tizenöt legközelebbit) vonzódik a feketékhez vagy kreol bőrűekhez. Nálam például párkapcsolatra egy fekete soha nem jöhetett szóba, mert külsőleg nem vonzanak.
Én például Norvégiában élek és a (norvég) barátomnak hosszú, göndörkés, szőke haja van (A baráti társaságunkban rá is ragadt miatta az "Angel" becenév.) Nem a hovatartozás befolyásolja, hogy kinek milyen haj tetszik. Bárhol találsz olyat, akinek a fent említett típusok tetszenek. Mondjuk a kopaszodás nem népszerű, de akkor le lehet nyírni az egészet, az már tetszhet másoknak.
Mondjuk ez a mondat: "míg egy átlag fehér csaj egy buliban akár a mosdóban is leszop vagy szexel veled ha jó pasi vagy és bejössz neki" nettó hülyeség, ha az én baráti köreimet nézzük.
22/L
Kevés nő vonzódik a feketékhez, kreolokhoz.
Ennek ellenére Debrecenben azt a kevés színes bőrű pasast, szép és csinos szőke nőkkel látom kézen fogva menni...
4-es:
"Nálam például párkapcsolatra egy fekete soha nem jöhetett szóba, mert külsőleg nem vonzanak."
És szexre, alkalmira bulikban? Na látod...
"Mondjuk ez a mondat: "míg egy átlag fehér csaj egy buliban akár a mosdóban is leszop vagy szexel veled ha jó pasi vagy és bejössz neki" nettó hülyeség, ha az én baráti köreimet nézzük."
De azért vannak szép számmal ilyenek és a többségük letagadja később.
9-es:
"Atlag Janikent ostromoljanak a nok? Hat az nem fog ossze jonni."
Éppen azért kérdeztem, hogy van-e olyan ország vagy olyan rassz, akinek kifejezetten bejönnek, akik itthon Átlag Janinak számítanak. Otthon meg a néger számít Átlag Janinak.
Nem igaz, hogy nem lehet érteni, értelmezni a kérdést. Itthon egyesek már csak buliból, fogadásból is elmennek egy feketével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!