Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért könyvelnek el egyből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért könyvelnek el egyből erkölcstelen lotyónak sokan azért, mert volt 1 párom, aki nem fehér?

Figyelt kérdés

Először úgy voltam vele, hogy nem is említettem ismerkedésnél a dolgot, csak aztán sikerült összejönnöm egy szép csendben szélsőjobbos szittyamagyarral, aki meg is pofozott, amikor kiderült. Azt mondta, hogy hazudtam, átvertem. Közben csak nem mondtam el, milyen volt az egyik exem bőrének a színe.

Azóta már inkább elmondom, de sokszor az a reakció, hogy addig komolyan vették az ismerkedést, utána meg hirtelen irányt váltottak, és csak a szexről beszéltek, gusztustalan stílusban kezdtek nyomulni, amikor meg látták, hogy nem tetszik, ghostoltak.

Azért akadt pár kivétel is, velük meg egyelőre más okból nem jött össze.

Szerintem nem érdemlem ezt.

A srác édesanyja félig magyar, félig pedig afrikai fekete, az apukája pedig magyar. Tehát a srác csak negyedrészt néger (a vonásain és a haján eléggé látszott, és a bőre is olyan világosabb féle "tejcsoki"), és kulturális különbségek sincsenek, mivel már az anyukája is 4 éves kora óta itt él, ő pedig már itt született.

Rajta kívül csak 1 barátom volt még, egyéjszakás kapcsolatom pedig nem volt.

Tehát semmilyen definíció szerint nem lehetek r_ibanc, és azt sem hiszem, hogy erkölcsi elveket sértenék azzal, hogy nem zavart a srác bőrszíne.

2022. aug. 6. 13:08
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/103 A kérdező kommentje:

" Például ugyanazért, amiért azt, ha lefeküdt egy csomó másik férfivel alkalmi kalandban. -> Mert nagyobb esély van rá, hogy a postással is dug, amíg a párja dolgozik, mint egy konzervatívabb, demiszexuálisabb nő, akinek idő és kötődés kell ahhoz, hogy valakihez vonzódjon."

Mekkora vicc vagy, édes istenem... Én ilyen téren pont, hogy konzervatív vagyok. Kikérem magamnak a mocskodat.

Pont, hogy kötődés és érzelmek mellett fekszem csak le valakivel. Soha nem volt kalandom, 2 komoly kapcsolatom volt, és ennyi.

Nem fogok attól nagyobb eséllyel dugni mással, mert nem volt teljesen fehér 2-ből az egyik exem.

Úristen, ha ilyennel vádolna élőben valaki, már nem is bírnám visszafogni magam... Azért mindennek van határa...

2022. aug. 6. 19:58
 92/103 A kérdező kommentje:

"Elismered azt, hogy a nők TÖBBSÉGE (beleértve téged is ezek szerint) a sötétebb tónusú bőrszínű férfiakhoz vonzódik jobban?"

Bocs, nem tőlem kérdezted, de válaszolok én is.

Alapvetően nekem nem jön be jobban a sötétebb tónus, nem ismerek el semmit.

A fehérek közül SOKKAL több férfi tetszik, szőke hajúak, hófehér bőrűek is.

Az exem azért tetszett, mert extrém helyes volt, és a személyisége is megfogott.

2022. aug. 6. 20:00
 93/103 anonim ***** válasza:
30%
Ez egy kamu. Politikai rovatot megunta az ipse és itt liberálkodik
2022. aug. 6. 20:27
 94/103 anonim ***** válasza:
16%
Leírtam már szerintem párszor, hogy nem veled van a baj, kérdező, hanem a kis divatpicsákkal, akik pozitív módon rasszisták, akik gettórap függők, akiknek bejön a rasztadivat, akik titkon vágynak a gangbangre vagy csak épp ezzel szeretnek polgárpukkasztani.
2022. aug. 6. 21:31
 95/103 anonim ***** válasza:
19%
Ha kiderülne, hogy a csaj egy japánnal kamatyolt, senkit nem érdekelne. De azért elgondolkodtató, hogy a négerekre még sok ázsiai is elhúzza a száját.Gondolom mindenki hülye Ázsiában, csak a hazai toleránsaink a világ jóemberei.
2022. aug. 6. 22:37
 96/103 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 90-es! Én írtam a 86-os választ. Nem tudom, hogy a nők többsége (gondolom itt a fehér nőkre gondolsz) milyen bőrszínű férfiakhoz vonzódik. Erre nem tudok válaszolni. Nem hinném, hogy ez alapján szelektálnak. Én speciel nem ez alapján választottam őket, hanem úgy, mint a többi, fehér pasimat. Külsőre tetszett és szimpatikus volt. Több fehér férfival voltam életemben, mint kreollal. A férjem történetesen fehér bőrű, szőke, kék szemű. De lehetne barna is. Tök mindegy. Nekem legalábbis. Mondom a többi nőről nem tudok nyilatkozni, de gyanítom, hogy nekik is.
2022. aug. 7. 02:59
 97/103 anonim ***** válasza:
36%

#96: Annyit még leírnál, ha nem titok, hogy a szőke, kék szemű férjednek mennyi a havi nettó jövedelme és a nettó vagyona (hozzávetőlegesen), végzettsége , illetve a tiéd hogyan aránylik hozzá?

Tényleg nem kukacoskodásból kérdezem, csak szeretném az elméletemhez szükséges adatokat szakszerűen begyűjteni...

2022. aug. 7. 03:07
 98/103 anonim ***** válasza:
Mekkora bohócjancsi vagy te vince
2022. aug. 7. 07:51
 99/103 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a kérdező nem csak "az" látva a baját, hanem féktelen hisztérika is, amiért + nem kellene:DDD
2022. aug. 7. 10:06
 100/103 anonim ***** válasza:
22%
Egymást dobáljátok sárral, élen a mocsokból kifetrengő kérdezővel, sokat mond ez is:DDD
2022. aug. 7. 10:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!