Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen 390ezer nettót keresek. Ez elég lenne hogy ne emiatt essek ki a szűrőn?

"Mindegy, egy a lényeg: a csajok a pénzre buknak. Ha nincs pénz, nincs csaj."
A nők nagy része egész nyugodtan hirdethetné magát a rosszlányokon az elvárásaik alapján. A nők elvárásainak nagy részét anyagi elvárások teszik ki.

Hát én a villanyszerelőtől úgy kértem időpontot hogy a következő időpont az októberben lett volna.
Átlag villanyszerelő 30 ezret kér el fél óra munkáért.
65:
"Nekünk volt saját cégünk, tudom, miről beszélek."
Aham, itt a gyakorin mindenki cégtulajdonos. Azért egy vaterás ruhaboltot túlzás cégnek nevezni. Minden mással, ha befektetsz, pár év és milliomos vagy.
"gy villanyszerelő vállalkozáshoz szerszámok, kisgépek, műszerek, anyagok kellenek, azonkívül egy furgon és egy kisebb raktár.
1-2 millából megvan a felszerelés. Furgon? Kocsi úgyis kell nem? Akkor nem mindegy h furgont veszel vagy sedant? Mondjuk hozzánk egy 20 millás vadiúj Nissan Navaraval jött a vállalkozó.
Kisebb raktár? Ami nem fér el a kocsiban azt úgyse viszi sehova nem? Mégis mit tárolna ott? Csokikat? Szigszalagot?
Persze semmi sincs ingyen, ahhoz hogy legyen pénzed be kell fektetni. De a kérdés arról hogy mi kell a nőknek. És hát biztos nem a szolgalelkűek akik félnek befektetni 1-2 millát. Ha meg nincs 1-2 milla a bankban, akkor miről beszélünk? Még a farhátas Marcsi néninek is figyel 1-2 milka a párnája alatt. Vér ciki manapság ha még ennyi pénzed sincs. Elromlik a hűtőd akkor mi van?
73 Lakásfelujítás vége felé vagyok. Van 1-2 millám csak adósságban. 😅
Egyébként, ha ilyen jól menne akkor mindenki vállalkozó és milliomos lenne, nem?
Volt szerelés vezetőm mesélte, hogy csinált vállalkozást. Jól is ment, aztán egyszer nem fizettek ki egy nagyobb munkát és becsődölt az egész és jó pár millió minuszba zárt a végén.

"Egyébként, ha ilyen jól menne akkor mindenki vállalkozó és milliomos lenne, nem?"
Vagy mindenki informatikus lenne. De mégis sokan mennek tanárnak, ápolónak, meg sokan közmunkásnak. Néhányan pedig ügyvédnek mennek, és 10 milliót keresnek havonta.
Valakinek hivatástudata van, valaki meg csak szimplán buta, ezért nem lesz vállalkozó. De ez még nem indok arra, hogy valakiből, aki jobban akar keresni, ne legyen vállalkozó.
"Jól is ment, aztán egyszer nem fizettek ki egy nagyobb munkát és becsődölt az egész és jó pár millió minuszba zárt a végén."
Ez full kamu. Egyrészt minuszban nem zárhatsz, ha csődbe mész, csődbe mész, onnantól nincs már adósságod. (Hacsak nem olyan ostoba hogy személyi hitelből indította a vállalkozást.)
Másrészt milyen vállalkozás az, ami "jól megy", majd egyetlen megrendelés miatt csődbemegy. Ez azt jelentené, hogy arra a megrendelésre felhasználta a teljes tőkéjét, ami egy jól menő egyszemélyes kft esetén mondjuk legyen 10 milla, de akkor nagyon keveset mondtam, szóval egy 1-2 éve működőre gondolok. Na de milyen villanyszerelési munka az az ami ilyen rengeteg anyagköltséggel jár? Egy stadiont épített vagy mi?
Nemtom, ezeknek a mendemondáknak kamuszaga van. Ez az önsajnáltató gyáva ember kifogása az ellen hogy vállalkozzon. Eddig akit ismertem hülyére kereste magát a vállalkozással. És van olyan akinek 4 cége is becsődölt, és az 5.-el szakított nagyot. De senki nem ment tönkre a becsődölésben. Eladogatta a gépeit meg amiket felhalmozott, kis sebnyalogatás után belekezdett valami újba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!