Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik gyakorlottak alkalmi kapcsolatokban, ezeket, hogy szervezitek?

Figyelt kérdés
Ha fent vagy az ilyen randi appokon és nem tartós\komoly kapcsolatot keresel, hanem csak alkalmi szexet, akkor ezeket hogy szervezitek le? Találkoztok egy nyilvános helyen, aztán onnan valakinek a lakására mentek, vagy alapból lakáshoz, vagy kivesztek egy szobát? Nem volt sosem még ilyen találkozóm és nőként kicsit parázok is, hogy pl a lakásba beinvitáljak egy férfit csak úgy(mi van ha a későbbiekben megkeres, vagy valami), illetve én sem akarok felmenni egy vadidegenhez, mert kitudja mi történhet. Vagy csak én parázom ezeket túl? Ti hogy szoktátok csinálni?
tegnap 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem csinálnék ilyesmit. Rá lehet fázni rendesen, sőt ki lehet benne égni.
tegnap 22:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Nő vagyok és nem csinálnék ilyet.

Igényem sincs rá, de egyébként is félnék, rengeteg a beteg ember.

tegnap 22:26
 3/5 anonim válasza:

Nekem egy fiú barátom csinált ilyeneket, a legutóbbi csaj felvette az együttlétüket titokban és megfenyegette hogy ha nem utal neki x összeget akkor elküldi a videót az ismerőseinek. A tesójának, pár barátjának (beleértve engem is) elküldte..

Én nő vagyok. Nekem alapból megvolt ez a félelem, hogy mi van ha felveszi a faszi a dolgot? Ha meg hozzám megyünk és nem tetszik vele a szex/nem alarok második találkozót és rosszul fogadja akkor meg mi van ha a nyakamra jár majd. Tudná hol lakok. Lejáratna a szomszédok előtt is.

Szerintem az lenne a logikus ha kivennénk egy szobát erre a célra, bár nem találtam olyan pasit aki erre vevő lenne 🤔

Az ilyen kalandorok ingyen puncit akarnak, úgy veszem észre. A prostihoz járóktól is alja kategóriásabbak ebből a szempontból ha úgy vesszük.

Én inkább hagytam a dolgot.

tegnap 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha valaki prostihoz jár, akkor adott minden.

Ha alkalmi, vagy csak laza kapcsolatot keresek, akkor érdemes előtte beszélnetek. Ezért vagy szórakozóhelyen ismerkedsz, ahol azonnal tudod, akarod-e őt, vagy szánsz időt az ismerkedésre.

Volt ilyenben részem, sose volt bajom.

Soha nem készítettem saját géppel képet. Ha neki ez tetszett, az övével.

Domináns vagyok, így azt szeretem, ha a nőhöz megyünk, s vár ;)

Előtte hosszas megbeszélés a keretekről.

Igaz, bizalom kell, de pont annyira tarthatok ettől férfiként.

Budapesti férfi

ma 05:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Első talin csak kávéztok, ha autóval van valamelyikőtök, akkor esetleg ott csók, tapi, kézimunka esetleg szopi. Aztán legközelebb kivesztek ilyen pár órás búvóhelyet, és ott mehet a szex.
ma 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!