Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik gyakorlottak alkalmi kapcsolatokban, ezeket, hogy szervezitek?

Nő vagyok és nem csinálnék ilyet.
Igényem sincs rá, de egyébként is félnék, rengeteg a beteg ember.
Nekem egy fiú barátom csinált ilyeneket, a legutóbbi csaj felvette az együttlétüket titokban és megfenyegette hogy ha nem utal neki x összeget akkor elküldi a videót az ismerőseinek. A tesójának, pár barátjának (beleértve engem is) elküldte..
Én nő vagyok. Nekem alapból megvolt ez a félelem, hogy mi van ha felveszi a faszi a dolgot? Ha meg hozzám megyünk és nem tetszik vele a szex/nem alarok második találkozót és rosszul fogadja akkor meg mi van ha a nyakamra jár majd. Tudná hol lakok. Lejáratna a szomszédok előtt is.
Szerintem az lenne a logikus ha kivennénk egy szobát erre a célra, bár nem találtam olyan pasit aki erre vevő lenne 🤔
Az ilyen kalandorok ingyen puncit akarnak, úgy veszem észre. A prostihoz járóktól is alja kategóriásabbak ebből a szempontból ha úgy vesszük.
Én inkább hagytam a dolgot.

Ha valaki prostihoz jár, akkor adott minden.
Ha alkalmi, vagy csak laza kapcsolatot keresek, akkor érdemes előtte beszélnetek. Ezért vagy szórakozóhelyen ismerkedsz, ahol azonnal tudod, akarod-e őt, vagy szánsz időt az ismerkedésre.
Volt ilyenben részem, sose volt bajom.
Soha nem készítettem saját géppel képet. Ha neki ez tetszett, az övével.
Domináns vagyok, így azt szeretem, ha a nőhöz megyünk, s vár ;)
Előtte hosszas megbeszélés a keretekről.
Igaz, bizalom kell, de pont annyira tarthatok ettől férfiként.
Budapesti férfi

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!