Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz arròl, ha egy nő alkalmi kapcsolatokkal pòtolja a dolgokat, amik nincsenek meg, amìg jön az igazi?
Ha őszinte vagy az elejétől kezdve, nem hitegeted feleslegesen a másikat, ő ezt tudomásul veszi, és partner ebben, akkor kedves egészségetekre!
Ellenkező esetben szerintem már kicsit gáz, de úgyis neked kell a lekiismereteddel elszámolnod.
Szerintem sem gáz:)
De azért figyelj rá, hogy a rendes férfiakat ne bántsd meg.
Nem gáz, megteheted mert nő vagy. Mind a tíz újjadra lesz jelentkező.
Viszont tisztázd az elején hogy csak szex.
Mert akármilyen köntöst aggatunk erre hogy " itt most nem elsősorban a szexre gondolok", valóban mindketten tudjuk hogy annál nem lesz több.
Egyébként tudom mire gondolsz....de ez akkor sem több ....
Én inkább azt nem értem, hogy 37 éves nő vagy, aki kihúzta 15 évig egy ember mellett.
Nem tudhatom, hogy 21 éves korod előtt végigment-e rajtad a fél város vagy ő volt az első, második, harmadik, akivel 15 évet leéltél.
De mivel te is komoly kapcsolatot meg igazit emlegetsz és nem is az ellenállhatatlan szexuális vágy, hanem a társaság hiányzik, jó lenne kicsit helyretenni magadban a dolgokat, hogy igazából kit is keresel, mit is akarsz az élettől.
Ha magadtól nem megy, nem szégyen pszichológussal beszélgetni erről, közelebb jutsz a saját önismeretedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!