Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz arròl, ha egy nő alkalmi kapcsolatokkal pòtolja a dolgokat, amik nincsenek meg, amìg jön az igazi?
Figyelt kérdés
37 èves nő vagyok, egy 15 èves kapcsolatom èrt vèget egy ève, azòta nem volt komoly kapcsolatom. Voltak randiaim, illetve jàrtam kèt olyan pasival, akikkel tudtam, hogy nem lesz hosszùtàvù a dolog. Vàrom, hogy jöjjön valaki, aki megdobogtatja a szìvem ès akivel hosszùtàvon is lehet tervezni. De addig is mìg ez bekövetkezik, időnkènt rossz egyedül estènkènt ès itt most nem elsősorban a szexre gondolok. Szòval gàz, ha olyanokkal is randuzom, akikkel tudom, hogy nem lesz semmi komoly, csak azèrt, hogy legyen tàrsasàgom? A baràtok nem èrnek rà minden este beszèlgetni, programokat csinàlni.2020. ápr. 26. 19:43
11/11 anonim válasza:
Élj úgy, hogy jól érezd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!