Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem a házastársával szexel, de állandó kapcsolata van mellette, nem alkalmi, hogyan védekezik? Gumi, gyógyszer, megszakítás esetleg? (Jó, tudom, az nem igazi védekezés)
Nem vagyok házas, őszintén szólva kétlem, hogy valaha is leszek. Első barátnővel akivel folyton volt szex, általában óvszerrel szexeltünk. De volt, hogy anélkül is.
Nem kell elmondani, hogy a megszakításos szex nem védekezés, mert tudom. Bár sokan azt mondják, orvosok is, hogy az előváladék elég kis számú ondód tartalmaz, szóval nagyon kicsi az esélye, hogy attól valaki komolyan terhes legyen.
Elég sokat voltam úgy az exemmel, megúsztuk hogy az legyen.
De később kezdtem félni a gondolattól, hogy mi van ha mással nem jön be ez a dolog, szóval amúgy is híve vagyok annak, hogy inkább óvszerrel. Mert anélkül amúgy is hajlamos vagyok gyorsan elmenni.
A megszakitásos a legrosszabb, leggyengébb védekezésnek mondott valami. Nem is tartom szexnek.
Első kör gumi. Hosszabb ismeretség, mikor m,ár van bizonyos ismeretség, bizalom, volt aki bogyót szedett, volt akinek spirál volt. Régen, csak szülés után rakták fel, ma már felteszik előtte is.
Ha nem akarod, hogy azon bukj le, hogy nemi betegséget viszel haza, akkor gumi.
Naivitás azt hinni, hogy te két emberrel henteregsz, de a szeretőd meg hűséges hozzád... miért is lenne?
3-as nem értelek! A megszakításost miért nem tartod szexnek? Kíváncsi lennék hányan mondanák ezt, hogy jaa, megszakítással volt?...akkor nem is szexelszeltetek, hurrá, nem csalt meg a férjem😁
Kapcsolatunkban én vagyok a nő, évek óta, már a kezdetektől megszakítással védekezünk. Nekünk bevált.
8-as!!
Te egy felelőtlen ...vagy!
Egymást is körbefertőzheitek!
Jesszus!
Szeretővel CSAKIS óvszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!