Tiz évig szedtem megszakítás nélkül fogamzásgátlót, most már viszont 20hónapja nem szedek és várjuk a babát. Lehet hogy még a gyógyszer is akadályoz?
Figyelt kérdés
2008. nov. 20. 21:26
1/4 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel. Rengeteg ilyennel találkoztam már, aki így kínlódik, viszont van kevéske ellenpélda is, akinek mindennekellenére azonnal összejött. 20 hónap után azért már el lehet menni orvosoz.
2/4 anonim válasza:
Szerintem menj orvoshoz,és akkor nem kell találgatnod,és hidd el megnyugszol.Kár lenne feleslegessen izgolnod.
3/4 anonim válasza:
Szerintem más lehet a "baj".Én 7 évig szedtem és 6 hónap szünet után kezdtünk ráálni a babóra,egyből összejött.Azt hallottam,hogy ha sokáig szeded és egyszer csak leállsz inkább pont hogy sokkal termékenyebb leszel egy ideig,de ez sem 100% Szerintem is kéne egy doki!Sok sikert!!!
4/4 anonim válasza:
menjetek el a paroddal egy jo alapos kivizsgalasra! en most hagytam abba a fogamzasgatlot, remelem szerencsesebb leszek. sok sikert nektek, drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!