Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen 390ezer nettót keresek. Ez elég lenne hogy ne emiatt essek ki a szűrőn?
Figyelt kérdés
2022. aug. 5. 15:46
1/75 anonim 

válasza:

Nem elég. Ezzel sajnos kiesel a társkereső piacon.
Ezzel az összeggel nem lehetne családot alapítani, a kor alapján már esedékes lenne.
3/75 anonim 

válasza:

Vegyük egy tanár vagy rendőr fizetését. Ennyi sincs. Mégis a legtöbbnek van kapcsolata, felesége, családja.
4/75 anonim 

válasza:

Szia! Szerintem elég, így is az átlag magyar fizetés felett vagy. 24n
6/75 A kérdező kommentje:
1 Tutu kiesek? Ha koharcolnék egy 5%os emelést h 400 fölé kússzak az jobban hangzik már?
2022. aug. 5. 15:50
7/75 A kérdező kommentje:
4 Köszönöm a válaszod.
2022. aug. 5. 15:52
8/75 anonim 

válasza:

Ha Afrikában èlnèl és a lányt az apjánàl kéne megvenni, 2 kecske és egy Lewis farmer mellé kéne csapni egy kis kpt biztos
🤣🤣🤣🤣🤣
9/75 anonim 

válasza:

A kamu válaszokat értékeled (ami pozitív rád nézve) azt ahol meg kiírják az igazat hogy ez kevés lesz…
10/75 anonim 

válasza:

Kedves 9es, 4es válaszoló vagyok, nemtudom honnan veszed hogy kamu válaszoló vagyok, de nagyon okos lehetsz.
Már 5. éve dolgozom egy BANKBAN és így sem keresek meg nettó 390 ezret, igaz nincs diplomám csak végzettségem, szóval ez szerintem egyáltalán nem tartozik a rossz fizetések közé. Aki meg 6-800e ft os fizetéssel rendelkező pasit keres vagy többet, arról meg is van a véleményem milyen ember lehet akinek ez fő mérce..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!