Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság-e egy ukrán-magyar nőt, hogy hogy ő mit tett az Ukrajnáért?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy ukrán-magyar nővel aki 24 éves, Ungváron végzett az egyetemen 2024 nyarán egyből átjött Magyarországra és itt kezdett el dolgozni. Megnéztem a profilját rengeteg éljen Ukrajna, slava ukrajna kitéve, Ukrajnás karpánt. Én meg megkérdeztem, igen és harcoltál fegyverrel is az országért? Mit tettél érte? Erre nem tudott mitmondani, egyből milyen bunkó vagyok. Mennyire tiszteletlen, hogy egy nőtől harcot, egyéb polgári védelmi szolgálatot várok el.tegnap 16:44
1/12 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam, Bunkóság-e hogy megkérdeztem egy ukrán magyar nőt lenne, elírtam.
tegnap 16:45
2/12 anonim 

válasza:

Igen, az
Attól még szeretheti a hazáját, hogy ő konkrétan nem harcolt. Nem vagy az ő helyében, hogy bármit is számon kérj rajta.
3/12 anonim 

válasza:

Dehogy, nagyon kedves és együttérző volttál. Nem is értem miért nem dobta le ott helyben a bugyiját neked.
4/12 anonim 

válasza:

Szereted a kutyákat? Na, és mész rendszeresen menhelyre gondozni, sétáltatni, minden egyes nap? Na, és a cicák? A nyuszikat meg biztos gyűlölöd, te söpredék.
5/12 Noren1989 

válasza:

Jajjbro, ez max akkor történhetett meg, mikor sàrga-kék sàvokat festettél a markodra.
Élek a gyanúperrel, h kammantasz.
6/12 anonim 

válasza:

Jó, jó. Liberális körökben óriási divat lett a kék-sárga szín, gyakorlatilag márkanév lett. Fura, de 2022 előtt a világ egyik legkorruptabb országa volt(maradt is), aztán az ukrán maffia, cigi csempészek... Más nem nagyon volt. Azóta a milliomos, milliárdos fél ukrajna nyugat európában jaszkarizik. Szerencsétlen átlag meg ott pusztul egy megnyerhetetlen háborúban, amit előre terveztek a számukra, sőt nem is engedik nekik az hogy vége legyen. Én inkább sajnálom őket, a lehető legrosszabb helyre tették az "x"-et anno.
7/12 anonim 

válasza:

Miért kérdezted ezt?
Mi volt ezzel a célod?
8/12 anonim 

válasza:

Te Magyarországon jársz polgári védelmi szolgálatra, felajánlod a fizetésed egy részét honvédelmi célokra, jelentkeztél tartalékos katonának, vagy le se szarod a hazádat?
9/12 anonim 

válasza:

A gáz az hogy az ilyenek miatt NEKEM ég a képem.
10/12 anonim 

válasza:

Semmit nem jelent neki Ukrajna, ne aggódj. A többieknek sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!