Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy jöttél össze legutóbbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöttél össze legutóbbi rövidtávú partnereddel?

Figyelt kérdés

2025 -ben mi a menő módszer?

Olyan kapcsolatok érdekelnek, amik ebben az évben kezdődtek, nem 8 évvel ezelőtt.

tegnap 18:49
A kérdező szavazást indított:
Tinder (vagy valamelyik másik társkereső applikáció)
instagram/Tiktok - vagy valamelyik másik social media platfrom
éjszakai táncolós szórakozóhely
(rom)kocsma
munkahely
könyvklub/társasklub
7 szavazat
1 2
 1/13 Noren1989 ***** válasza:
0%

Rövidnek indult, hosszú lett.

Tinder.

Viszont gyk-n vagy 3-4x több nő volt rám kíváncsi, mint Tinderen :DD

tegnap 19:05
 2/13 anonim ***** válasza:
52%
Noren annak ellenére, hogy mocskos szád van? Érdekes...
tegnap 19:19
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Norent imádják a GYK-s nők, de a kedvencük még mindig 44/F, aki Ray-Ban napszemüvegében hívja őket rendezvous-ra, Balázs és Boldogtalan Édesburgonya.
tegnap 19:46
 4/13 anonim ***** válasza:
3: Honnan tudod? Én azon meg vagyok lepődve, hogy a Noren kapós. Balázs az a Shrek, ugye? :D
tegnap 19:51
 5/13 Noren1989 ***** válasza:
Hozzátenném, h mintegy 12év távlatában beszélhetek ezekről a tényekről :D
tegnap 20:09
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

"Balázs az a Shrek, ugye? :D"

Nem. Shrek asszem viszonylag alacsony és pocakos, Balázs meg 2 méter magas, alkesz volt, mindig betütükézve írta ki a trollkérdéseit, de már absztinens állítólag.

tegnap 20:10
 7/13 anonim ***** válasza:
Noren 12 éve itt vagy és te 6 mióta? Én a második évem taposgatom és érdekelnek a pletykák. :DDD
tegnap 20:23
 8/13 anonim ***** válasza:

Én 11 éve b@szom itt a rezet. Balázs bosszant, mert nem csúnya egyáltalán arcra. Összekapná magát és levenné a negatív szemüveget simán lehetne nője.

FB-n szoktam látni, benne vagyunk egy közös csopiban, szokott hozzászólni postokhoz teljesen normális hangnemben.

Noren kimondottan helyes. Kár, hogy törölték azt a kérdést anno, ahova töltöttek fel a srácok képet magukról.

tegnap 20:53
 9/13 anonim ***** válasza:
8: Tehát Noren jóképű és akkor az nem baj, hogy nyers, mondhatni szeret csúnyán beszélni? Érdekes mert itt olyasmit írnak, hogy számít, hogy mennyire iskolázott, udvarias a másik és akkor mégse számít mert jól néz ki a pasi?
tegnap 20:57
 10/13 anonim ***** válasza:

#9 Nem ezt mondom, inkább a külső szempontjából közelítettem meg.

Érdekes, hogy az anonimitás mit hoz ki az emberből, ez egy külön téma lenne. Balu is hányszor csinálja itt az incel fesztivált kérdésekben, közben régebben beszélgettem vele a régi nickemről többször és úgy már halál normális volt.

tegnap 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!