Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöttél össze legutóbbi rövidtávú partnereddel?
2025 -ben mi a menő módszer?
Olyan kapcsolatok érdekelnek, amik ebben az évben kezdődtek, nem 8 évvel ezelőtt.

Rövidnek indult, hosszú lett.
Tinder.
Viszont gyk-n vagy 3-4x több nő volt rám kíváncsi, mint Tinderen :DD

"Balázs az a Shrek, ugye? :D"
Nem. Shrek asszem viszonylag alacsony és pocakos, Balázs meg 2 méter magas, alkesz volt, mindig betütükézve írta ki a trollkérdéseit, de már absztinens állítólag.

Én 11 éve b@szom itt a rezet. Balázs bosszant, mert nem csúnya egyáltalán arcra. Összekapná magát és levenné a negatív szemüveget simán lehetne nője.
FB-n szoktam látni, benne vagyunk egy közös csopiban, szokott hozzászólni postokhoz teljesen normális hangnemben.
Noren kimondottan helyes. Kár, hogy törölték azt a kérdést anno, ahova töltöttek fel a srácok képet magukról.

#9 Nem ezt mondom, inkább a külső szempontjából közelítettem meg.
Érdekes, hogy az anonimitás mit hoz ki az emberből, ez egy külön téma lenne. Balu is hányszor csinálja itt az incel fesztivált kérdésekben, közben régebben beszélgettem vele a régi nickemről többször és úgy már halál normális volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!