Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen a férfiaknak mindegy, csak nő legyen?
https://www.youtube.com/watch?v=sxPWalFdz68
Mielőtt valaki azt mondaná, hogy ez kamu, valamennyire hasonló tesztet én is csináltam itthonról, csak én nem mentem ilyen messzire. Egy 200kg, de mellette fiatal és szép arcú (lefogyna jól nézne ki) nőt raktam fel és hasonló eredményeket kaptam. 100+ like az első nap, a férfiak tömegesen írtak és voltak köztük kigyúrt, gazdag modell kinézetű férfiak is.
Én már régen beteszteltem! Csináltam női regeket, van olyan amit 2 éve, és még mindig kapok rá érdeklődéseket. Mindegy hogy app vagy web, ott a pasik ingyenszexre hajtanak, ráadásul a többségük házas vagy kapcsolatban van.
Volt amikor azt mondtam, hogy engem csak a házas pasik érdekelnek, erre bevallotta hogy az, mutogatta képen a gyűrűjét, és nyomta a marketinget hogy otthon nincs szex. Aztán volt olyan is, aki adta hogy őt csak komoly nők érdeklik, komoly kapcsolat céljáből. Én meg írtam neki hogy kár, mert csak egyéjszakásokat keresek. Na, egyből jött is a válasz, hogy ő abba is benne van. A sok pasi azt hiszi, hogy ez egy étlap, a neten csak választani kell, estére meg ott is a nő. Mondom ezt férfiként. Gyalázatos szintre süllyedt a férfi állomány, tisztelet a kivételnek.
Azért ez nem igaz. Például én csak 5-10%-ot húzok jobbra...
De vannak ismerőseim, akik mindenkit jobbra (meg sem nézik, hogy nő van-e a képen) húznak és majd a matchekből válogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!