Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen a férfiaknak mindegy, csak nő legyen?
https://www.youtube.com/watch?v=sxPWalFdz68
Mielőtt valaki azt mondaná, hogy ez kamu, valamennyire hasonló tesztet én is csináltam itthonról, csak én nem mentem ilyen messzire. Egy 200kg, de mellette fiatal és szép arcú (lefogyna jól nézne ki) nőt raktam fel és hasonló eredményeket kaptam. 100+ like az első nap, a férfiak tömegesen írtak és voltak köztük kigyúrt, gazdag modell kinézetű férfiak is.
Baszki nem fogjátok fel??
Ott tartunk hogy egy 68 éves öregasszonyra is mindenféle férfi nyomul!! Ez a modern valóság!
Annyira nincsen már szabad nő, hogy már itt tartunk, már a top férfiak is ilyenekre mennek csak hogy legyen valaki.
Undorító ez az egész
12.-re.
Van szabad nő. SOK, szabad nő.
Csak azoknak igényeik vannak: diplomás, hitelmentes, 185+ magas, sportos, 30 alatti, nyelveket beszélő, független, lakásos, kocsis, művelt, nem piás, nem drogos, nem csajozós, nem bűnöző, nem vidéki, 20 centis,...
13#
Jogos
De azok olyan mint ha nem is léteznének
Azok az álomvilágukban várják a herceget (ha nem kapják meg)
Ebben csak az az érdekes, hogy én viszont 30 éves nőként 7,5 éve pókhálósodom, nem önszántamból. Vagyis hát de, fene a válogatós pofámat, miért nem jók nekem az apucival egyidős, alkesz, büdös, koszos alakok.
Hagyjuk már... Nem, a férfiaknak sem mindegy. Szerintem Tinderen sem, de hogy a való életben nem, az teljesen biztos.
16#
A kérdésben viszont nem ez szerepelt
Az ott lévő öregasszonynak írásban udvaroltak a férfiak
Ez azért több annál minthogy match-ük van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!