Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen a férfiaknak mindegy, csak nő legyen?
https://www.youtube.com/watch?v=sxPWalFdz68
Mielőtt valaki azt mondaná, hogy ez kamu, valamennyire hasonló tesztet én is csináltam itthonról, csak én nem mentem ilyen messzire. Egy 200kg, de mellette fiatal és szép arcú (lefogyna jól nézne ki) nőt raktam fel és hasonló eredményeket kaptam. 100+ like az első nap, a férfiak tömegesen írtak és voltak köztük kigyúrt, gazdag modell kinézetű férfiak is.
18: Egyiket sem. A netes társkereséshez előnyös ÉS fotogén külső kell, szóval részemről teljes mértékben felejtős a dolog, egyik feltételnek sem felelek meg.
20: A "kelendőségemnél" erősebb bizonyíték nem kell.
Nyilván nem vagyok annyira ostoba, hogy képet töltsek fel magamról akár ide, akár bármilyen felületre, hogy aztán szabadon röhöghessen rajta bárki, épp elég nekem az, amit élőben kapok a kinézetem miatt...
Ugyan már, az értelmes nők kellenek a férfiaknak.
És attól még lehetsz extra válogatós és máris fordítva van a kelendőséged.
Addig meg továbbra is nehezen hihető, az itt előadott rissz-rossz nyomi nő sablonduma.
24: Nem értek egyet, ha egy ronda nő ilyenekkel próbálkozik, csak még taszítóbbá, szánalmasabbá, nevetségesebbé válik. "Bedobnia" csak annak szabad magát, aki a megfelelő adottságok birtokában van, mi, szerencsétlenebbül jártak viszont jobb, ha tudjuk, hol a helyünk és meghúzzuk magunkat, így legalább jó eséllyel csak levegőnek néznek, nem rúgnak belénk.
Bár kérdés, mit jelent az okos és körültekintő válogatás.
26#
Pont a lényegen siklottál át
A körültekintő válogatás, amit nem értesz. Pont ez a baj.
Ha annak teszi magát a ronda nő akit sosem kaphat meg akkor annak csakis pofáraesés a vége.
Ha viszont jól választja meg a célpontját, azaz egy olyan független pasast keres akinek nincs undora tőle (legalább) akkor megfelelő egyéb képességekkel képes a vonzalmat kiváltani. A kulcs az hogy ezt a megfelelő embernél tegye meg, mert csúnyaként nem fog akárkinél működni.
Pl. ha nálam egy kövér nő lenne rámenős elzavarom a fenébe mert visszataszít. Ha egy rusnya de sovány csaj próbálkozik, akkor ha nagyon ügyes, képes lehet levenni a lábamról, csak ahhoz nagyon oda kéne tennie magát. Erre viszont kevés csaj képes, vagy ha képes akkor is csak a legjobb partik esetében
"diplomás, hitelmentes, 185+ magas, sportos, 30 alatti, nyelveket beszélő, független, lakásos, kocsis, művelt, nem piás, nem drogos, nem csajozós, nem bűnöző, nem vidéki, 20 centis,..."
185+ magas, sportos, 20 centis. A többit lehúzhatod a WC -n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!