Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik elrontják az ismerkedést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik elrontják az ismerkedést azzal, hogy közli, rég szexelt már meg ilyenekkel, azok valójában nem akarnak ismerkedni?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük már az elején, hogy egyikünk se keres komolyat, csak amolyan barátiféle vmi lazát.

Lehetett vele értelmesen csetelni és nem egyszer leirtam, hogy a kémia majd kiderül, hogy van e, vagy vonzalom, ha egyáltalán találkoztunk már, de ennek ellenére mégis bevág olyanokat cseten,hogy én szenvedélyes vagyok e, meg neki hiányzik a szex, meg minden olyat, ami engem nem érdekel egy csetes vadidegentől, és magánügy is, semmi köze hozzám nincs, még nem is találkoztunk. Meg honnan tudnám mit vált majd ki belőlem a mási, lehet nem szenvedélyt vagy vonzalmat, ha nem épp undort, vagy taszítani fog vagy unnám vagy bármit.(minden pasi mást vált ki egy nőből, nem fekete fehèr egy nő)

Ha találkoznánk (ezt is mondtam nek) lehet nem is jönnénk ki, lehet unalmas beszélgetés lenne gőzöm sincs, izzana e a levegő, lenne e flört, kialakulna e vonzalom. Majd meglátjuk.

Ha ezek ellenére is továbbra is isneretlenül a cseten akar szexről beszélni, akkor azt vehetem annak, hogy nem akar találkozni se?

Csak mert ezt is írtam neki, ha nem akar semmit, azt nyugodtan meg is irhatja, rövidebb lenne lezárni, mint az, hogy engem provokál a görcseivel és letiltatja magát.

Meg képeket kér.

Valamint ha leoltom hogy ne beszéljen velem ugy nem fizetős vonalat hivott, csak annyit ír, hogy értem, és nem képes csetelni, témázni tovább esetleg másról.

Ezt nem egyszer kapom amugy pasiktol hogy "Értem." És ennyi. Kakukk. Már ugy idegesit. Hogy képtelenek egy bővebb mondatra, vagy témázni másról, vagy terelni a beszélgetést, vagy haladni tovább hogy haladjunk. Hanem ilyen néma semmik.

Akkor ezek valójában nem akarnak semmit?

Szoval akik laza vagy szexkapcsolatban agyalnak azok miert azon erőlködnek akkor(talalkozo kemia szex helyett)hogy cseten a proli stílusukkal a szexről letiltatják magukat?

#bunkózva akarnak szexet #azt igy hogy?
tegnap 18:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mért foglalkozol vele? Tiltsd le!
tegnap 18:27
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem te ne ismerkedj online.
tegnap 18:48
 3/13 A kérdező kommentje:

De miért maguk ellen dolgoznak, hogy nem arra mennek, hogy találkozzunk, hanem arra, hogy letiltsam?

Miből gondolják hogy engem érdekelne egy (vagy 100)vadidegen soha nem látott ember kangörcse igy netről?

tegnap 18:54
 4/13 A kérdező kommentje:

Letiltottam.

Ezentúl mindenkit tiltok, aki annyit ír, hogy "Értem."

tegnap 19:15
 5/13 anonim ***** válasza:
27%
Magadat is torold le ..
tegnap 19:47
 6/13 anonim ***** válasza:
40%
Hány éves vagy?
tegnap 19:59
 7/13 anonim ***** válasza:
51%
Ha leirod neki, hogy nem komolyan keresel, miért csodálkozol, hogy, szexre tereli a témát?
tegnap 20:17
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem ertelek.

Elmondod nekik hogy nem komolyat keresel, akkor mirol beszeljenek veled ha nem a szexrol? Ez a lenyege.

Nem tetszel nekik es csak a szex erdekli oket, nem etoltetik meg magukat annyira sem hogy normalisan valaszoljanak. Ennyi.

tegnap 20:24
 9/13 A kérdező kommentje:

De semmi vonzalmat bennem az nem vált ki, ha vadidegen noname senkik a neten a szexről faggatnának. Nem is ismerem azt sem tudom ki az. Csak bizalmat váltott ki a kép meg az hogy tud írni meg az hogy nem tájszólással beszél és még reményt láttam arra is hogy értelmes is, aztán szorgalmas egyedül él, nem anyapicifia, stb.

Meg én milyen vagyok?(szenvedélyes? -kérdezi)

Bakker, vagy olyan, hogy elküldöm az *nyjába, vagy olyan hogy az életem is adnám érte, meg a 2 közt ezer más(a köcsög vagy elérhetetlen hideg hűvös vagy nehéz eseten át, a puhítható megnyitható hódítható etethetőn keresztül, a vonzódó repkedő izgatott bezsongott, vagy szerelmesig minden vagyok. Ágyban meg kezdve attol hogy vagyok aki undirodik, menekül, addig se jut el a másik, hogy egyáltalán találkozzam vele, vagy ha igen, de akkor meg addig nem, hogy hozzám érjen, vagy randi után a 2. is kérdés, aztán azon át hogy nem akarom, vagy nehezen adom magam, vagy essünk tul rajta, vagy remélem szex után el is húz a fr.ncba, vagy lehet az órám nézném mikor léphetek már le, vagy épp addig hogy tele vagyok adrenalinnal, pezsgek fel vagy húzva vagy tüzelve, folyik a nyálam is megáll a föld is, minden vagyok.

Ez pasitol függ. Hogy a pasi mit vált ki belőlem.

Na ő megismerhette azt az oldalam, hogy tiltom a picsbe.

tegnap 20:39
 10/13 A kérdező kommentje:
*vagyok
tegnap 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!