Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedésnél mennyire zavaró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél mennyire zavaró a nők számára, ha a férfinek ilyenekkel van tele a hobbi szobája?

Figyelt kérdés

[link]

Van már kb. 250 darab, repülő, hajó, harckocsi, figura, igazából minden.

36 éves.

2021. nov. 29. 19:20
A kérdező szavazást indított:
Zavaró, maradjon zárva az a bizonyos ajtó.
Semleges, jobb mintha kocsmázna.
Érdekes, de távol áll tőlem az ilyesmi.
Nőként nekem is építős, bütykölős hobbim van.
24 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én egy ötödik választ adnék, ami a 3 és 4 között van: érdekel, nem is áll annyira távol tőlem, szóval szerintem sokat kérdeznék, meg mesélhetne róla, esetleg csinálhatnánk is néha együtt, de nekem más jellegű hobbijaim vannak inkább, magamtól egyedül nem ezt csinálnám.
2021. nov. 29. 19:26
 2/12 anonim ***** válasza:
69%
Tőlem távol áll az ilyesmi, de semmi problémát nem látok - már ha nem nekem kell portalanítani őket.
2021. nov. 29. 19:26
 3/12 anonim ***** válasza:

Mindenkinek kell egy hobbi. Én érméket gyűjtök, mert azt kisebb helyen is lehet, meg szeretem kategorizálni a dolgokat. Van már vagy 3000 különböző, az azonos típusokat is számolva - csak más évszámmal - pedig olyan 5487 a táblázatom alapján. És most érkezik megint egy jó 50-60 darab.

Szóval hobbi, kell. És elég rossz a világtól, hogy van 3-4 amit kikiáltottak menőnek (foci, gitár, fotózás, ilyen mű-mesterséfkedés stb.) a többit pedig lenézik egy kicsit.

2021. nov. 29. 19:31
 4/12 A kérdező kommentje:

Jól záródó vitrinben vannak, nem porosak.

Nemrég találkoztam egy olyan csajjal, aki lesajnáló hangon megkérdezte "te ezekkel játszol?" Ezért gondoltam, hogy kiírom a kérdést.

2021. nov. 29. 19:40
 5/12 anonim ***** válasza:
81%

Jobban is jártál nélküle, tudod kinek kéne olyan pár, aki lesajnálja a hobbimat :D.

Mindig lesz olyan, aki valamibe bele fog kötni, valaki a hobbidba, más a hajad színébe.

2021. nov. 29. 19:43
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem zavar, de nem is érdekel. A férjem maketteket épít, engem egy percig sem köt le, ő azzal kapcsolódik ki. Utána mennek a polcra, amikor van valami új meghallgatom hogy mit vett, néha nézem ahogy "bütyköli", ha kész megmutatja de ennyi. Engem nem zavar a makettezés, őt meg az nem zavarja, hogy engem "nem érdekel" a hobbija.
2021. nov. 29. 20:05
 7/12 anonim ***** válasza:
31%

Nekem nem szimpi, mert olyan tulajdonságokra assziciálok belőle, amik simán lehet, hogy nem igazak, de a legtöbb eddigi modellezős-gyűjtögetős ismerősömre igazak voltak.

Nyilván ha amúgy szimpi a srác, akkor nem ezen fog múlni.

2021. nov. 29. 20:13
 8/12 anonim ***** válasza:
16%
Pont le sz@rják, csak della legyen dögivel és semi nem probléma.
2021. nov. 29. 20:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha mellérakhatom én is a régi állatfigura gyűjteményem meg a lego star wars űrhajóim akkor felőlem oké
2021. nov. 29. 22:43
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Az ilyen ferfi alomvilagban el. Meg gyerek . Isten ovjon tole egy felnott not.

Egy felnott embernek szerszamos ksmraja meg muhelye legyen otthon,h meg tudjon szerelni otthon sajat maga a dolgokat. Ez a praktikus egy felnott eleteben.

2021. nov. 29. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!