Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már az ismerkedési szakasz ilyenekkel indul akkor lehet belőle bántalmazó kapcsolat? Vagy csak én túlzok?
Légy óvatos ezzel az emberrel. Egy komoly és értelmes, mélyérzésű srác nem így viselkedik az elején.
Azok viselkednek igy akik hamar megakarnak dönteni.
Barmi lehet belole
Mikor en megismerkedtem a felesegemmel akkor nagyon szegyenlos volt, kedves, engedekeny. Most meg sokszor kiabal ram meg parancsolgat :D
Beteg agyú az ilyen
Mániákus irányítás mániás minden lépésedről tudni akar
Uralkodni akar feletted
Ez meg csak a jéghegy csúcsa ennel csak rosszabb lesz a helyzet
Menekülj míg nem keseríti meg az eleted
Ne maradj mellette
Tapasztalat
Menekülj!!!!!!!
Ui ("még mindig van hal a tengerben")
Jézusom, ezek a válaszok... meg a kérdés is. Mi minden nap beszélünk telefonon, mivel nem élünk együtt és elmeséljük egymásnak a napunkat. Ebben nincs számonkérés vagy efféle, ez tök normál. De nem is értem. Nyilván a csávó tartja a kapcsolatot és mi lehet aktuálisabb, mint mi volt aznap. Kérdező: számonkérő az ipse, vagy érdeklődő? Ez a nem mindegy. Amit a végén írt meg szerintem csak irigykedett, hogy a melóban rohad, ahelyett, hogy veled lehetne.
Ennyi rosszindulatú embert...
Mondjuk tényleg elég butácska lehetsz, ha magadtól nem tudsz megkülönböztetni egy pszichopatát egy normális érdeklődéstől. Ha nem keresne, le se szarna, akkor az lenne a baj.
Tedd amit jónak látsz, de ti nők mindent túlkomplikáltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!