Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom soha nem lep meg semmivel. Hogyan adjam tudtára hogy zavar?
Az en ferjem sem ne aggodj
Valaki ilyen valaki olyan
Szerintem az sem lesz jobb ha csak azert visz viragot mert tudja h balhezol
Ha nem szivböl jön?Akkor szerintem te sem örülnel neki.
Fogadd el ilyennek ö nem ilyen ferfi
Egy valami viszont jo ha ilyen a pasi
ha a pasid megcsalt vagy vmi miatt lelkiismeret furdalasa van
vinni fog viragot neaggodj,legalabb tudni fogod h vmi nem stimmel.🤔
Sok ilyen esetröl tudok es ez valtotta ki a gyanakvast minden nönel
es legtöbbjenel tenyleg oka volt a hirtelen kedvessegnek,ajandek özönnek.
De a lenyeg h fogadd el h ilyen
Az en ferjem sem hoz soha semmit
sokszor az evfordulot is elfelejteni,na es?
A ferfiak legtöbbje ilyen.
Mert nem figyel rád.
Csak az általad kierőszakolt kötelező születésnap, karácsony, nőnap.
Ha figyelne rád, akkor a legkülönbözőbb módókon lepne meg, a legváratlanabb helyzetekben, az év sok sok napján.
Tudod a meglepetés nem egy drága cucc, vagy virág. A meglepi az, ha tudja hogy vágysz valamire, nem azért mert hangoztatod, hanem mert pl. elszóltad magad, hogy úgy ennél egy fagyit.
És a fagyi ott terem, mert csip csup okkal lement a boltba, de a valódi cél a neked hozott fagyi volt.Pl.
4+ *Csak az általad kierőszakolt kötelező születésnap, karácsony, nőnap.
Többek között ezért is útálom a Valentin napot, a nőnapot és még sorolhatnám.
Mert a fagyis esetek (itt behelyettesítheted bármivel, ami az évben feljön) az a lényeg és nem a kötelező, muszáj.
Apám sem szokta anyámat, pedig több, mint 30 éves házasok, egyszerűen nincs hozzá fantáziája, nagyon gyakorlatias ember. Egyszer vett nekem (a lánya vagyok) ajándékba parfümöt, az is férfi illat volt. :-)
Nem mindenki jó ajándékozásban, meglepikben.
Sosem értettem ez miért akkora nagy baj
Én nem szeretek ajándékot kapni venni meg pláne nem mert nem iagazan van hozza fantáziám
Meg nem a gyereke vagyok a paromnak hogy ajándékot vegyen nekem
Nem is várom el
24N
Én is csak alkalmakkor adok ajándékot az asszonynak, ettől még szeret engem, én is őt.
Senkit sem szeretek meglepni, én sem ragaszkodom hozzá.
Megkérdezem, hogy mit szeretne. Hülyeséget nem akarok venni önállóan, mert nem biztos, hogy szüksége van rá.
Megrendeli a neten (vagy együtt) kihozzák, kifizetem (vagy beszállok X összeggel, ha drága a cucc), használja.
S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!