Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom soha nem lep meg semmivel. Hogyan adjam tudtára hogy zavar?

Figyelt kérdés
Én sokszor viszek neki egy-egy tábla csokit, sütit mikor mi van épp nálunk. Viszont több mint egy év alatt ő szinte egyszer sem hozott semmit csak úgy mindenféle alkalom nélkül. Engem nagyon zavar ez, nem kell nagy dolog egyetlen szelet csoki vagy egy szál virág a kertjükből bőven elég lenne hogy érezzem hogy nem csak megszokásból van velem. Ez nagy kérés lenne? Hogy mondjam el neki?

2018. aug. 2. 20:55
 1/10 anonim ***** válasza:

Virág?

[link]

2018. aug. 2. 20:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Lol, ne haragudj, úgy olvastam, hogy "barátnőm", azt hittem te vagy a férfi a kapcsolatban, és nem értettem miért vágysz virágokra.
2018. aug. 2. 20:58
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Az en ferjem sem ne aggodj

Valaki ilyen valaki olyan

Szerintem az sem lesz jobb ha csak azert visz viragot mert tudja h balhezol

Ha nem szivböl jön?Akkor szerintem te sem örülnel neki.

Fogadd el ilyennek ö nem ilyen ferfi

Egy valami viszont jo ha ilyen a pasi

ha a pasid megcsalt vagy vmi miatt lelkiismeret furdalasa van

vinni fog viragot neaggodj,legalabb tudni fogod h vmi nem stimmel.🤔

Sok ilyen esetröl tudok es ez valtotta ki a gyanakvast minden nönel

es legtöbbjenel tenyleg oka volt a hirtelen kedvessegnek,ajandek özönnek.

De a lenyeg h fogadd el h ilyen

Az en ferjem sem hoz soha semmit

sokszor az evfordulot is elfelejteni,na es?

A ferfiak legtöbbje ilyen.

2018. aug. 2. 21:12
 4/10 anonim ***** válasza:
34%

Mert nem figyel rád.

Csak az általad kierőszakolt kötelező születésnap, karácsony, nőnap.

Ha figyelne rád, akkor a legkülönbözőbb módókon lepne meg, a legváratlanabb helyzetekben, az év sok sok napján.

Tudod a meglepetés nem egy drága cucc, vagy virág. A meglepi az, ha tudja hogy vágysz valamire, nem azért mert hangoztatod, hanem mert pl. elszóltad magad, hogy úgy ennél egy fagyit.

És a fagyi ott terem, mert csip csup okkal lement a boltba, de a valódi cél a neked hozott fagyi volt.Pl.

2018. aug. 2. 21:13
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

4+ *Csak az általad kierőszakolt kötelező születésnap, karácsony, nőnap.

Többek között ezért is útálom a Valentin napot, a nőnapot és még sorolhatnám.

Mert a fagyis esetek (itt behelyettesítheted bármivel, ami az évben feljön) az a lényeg és nem a kötelező, muszáj.

2018. aug. 2. 21:15
 6/10 anonim ***** válasza:

Apám sem szokta anyámat, pedig több, mint 30 éves házasok, egyszerűen nincs hozzá fantáziája, nagyon gyakorlatias ember. Egyszer vett nekem (a lánya vagyok) ajándékba parfümöt, az is férfi illat volt. :-)

Nem mindenki jó ajándékozásban, meglepikben.

2018. aug. 2. 21:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Sosem értettem ez miért akkora nagy baj

Én nem szeretek ajándékot kapni venni meg pláne nem mert nem iagazan van hozza fantáziám

Meg nem a gyereke vagyok a paromnak hogy ajándékot vegyen nekem

Nem is várom el

24N

2018. aug. 2. 21:44
 8/10 anonim ***** válasza:
58%
Egy évben kb. 5 szál virágot kapok és 2-3 tábla csokit. Kár hogy nem szeretem a csokit és minden szál virágnál elmondom hogy szép szép de inkább cserepeset szeretnék mert az nem hal meg 2nap alatt..örülj inkább hogy nem hoz semmit,mintha nem olyat hozna aminek örülsz.
2018. aug. 2. 22:45
 9/10 peca1000 ***** válasza:
58%

Én is csak alkalmakkor adok ajándékot az asszonynak, ettől még szeret engem, én is őt.

Senkit sem szeretek meglepni, én sem ragaszkodom hozzá.

Megkérdezem, hogy mit szeretne. Hülyeséget nem akarok venni önállóan, mert nem biztos, hogy szüksége van rá.

Megrendeli a neten (vagy együtt) kihozzák, kifizetem (vagy beszállok X összeggel, ha drága a cucc), használja.

S

2018. aug. 2. 23:13
 10/10 anonim ***** válasza:
80%
Ajánlom az 5 szeretetnyelv című könyvet elolvasásra mindkettőtöknek. Rövid és lényegretörő. Ellenben azt hiszem megoldás lenne a problémára. Nálunk is bevált hasonló helyzetben. :)
2018. aug. 3. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!