Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer lesz Barátnőm hogy mondjam el neki hogy szuz vagyok? 21f
Ma mar szerintem szoba se allnak olyannal vagy nem tudom... meg honnan tudhatom hogy eleg leszek neki es mikor talalna jobbat?
Van esely ra hogy nem kerdezi meg?
Jajugyanmár, mindenki volt egyszer szűz. Én is az voltam még 21 éves koromban, nőként.
És igen, van esély rá, hogy nem kérdezi meg, egy átlag lány nem ezzel fogja kezdeni az ismerkedést... ha pedig már vagytok olyan kapcsolatban, akkor semmi gondod nem lesz azzal, hogy hogyan mondd el neki.
25 voltam, mikor összeismerkedtem egy sráccal, ő 20 volt akkor. Nekem meg se fordult a fejemben, hogy szűz lenne, magától mondta el. Összejöttem vele. Nem tartott sokáig, 3 hetet voltam vele, de végülis lefeküdtünk. Nekem ez egy jó emlék összességében, nagyon igyekezett, szűz létére jobban oda figyelt rám, mint sok tapasztalt pasi, nem emiatt nem lett belőle tartós kapcsolat, de utána sokáig beszélőviszonyban maradtunk. Azóta menyasszonya van.
Ezt azért írtam le, mert 21 még nem számít extrémnek, simán lesz olyan, akit nem ez fog érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!