Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a pasinak akivel lefekudtunk egyszer hogy nem szeretnek tobbet vele beszelni es talalkozni?
"Jó volt, jól éreztem magam, de többet nem szeretném, ha találkoznánk."
Ha ezen megbántódik, azzal nem lehet mit kezdeni. Nem kötelező belemenned valamibe, amit nem akarsz, csak hogy ne bántsd meg a másikat,
Így, ahogy megírtad, meg ahogy az 1-es javasolja.
Szerintem nem várható nagy hiszti, amúgy sem, bár ki tudja. De ne foglalkozz azzal se.
Ezt szeretnéd, ezt csináld, és ezt mondd: az teljesen korrekt.
4-es, te setét.
Nem tapsikol senki, volt egy kérdés és adtunk rá választ. Tök jó választ.
A kérdező meg megírta mi a problémája, ha ebből ennyit értesz, akkor MINDIG használ óvszert - kivéve, ha a kis kezecskéddel...
A normalis valaszokat nagyon koszonom
a kevesbe normalis valaszolok pedig tenyleg azon vannak kibukva ha ket felnott ember lefekszik egymassal? Szerintem a mai vilagban ennel botranyosabb dolgokat is muvelnek az emberek raadasul mindent kozszemlere teve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!