Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapja üzizgetünk itt. Ő írt rám egy hozzászólásom alapján. Szeretne találkozni, kávézni, szexet is emlegeti, de akárhányszor felhozom, hogy nézzük meg egymást kamerán ( arcot természetesen), akkor terel. Ennek mi lehet az oka?
- hazudott a külsejét illetően
- hazudott a korát illetően
- csak szórakozik
Miért nem találkoztok inkább élőben? Két hónap alatt már összehozhattatok volna egy randit, és megnézhettétek volna egymást.
Én se mutogatom a képemet soha kamerába, de bárkivel, aki kíváncsi rám, szívesen találkozom.
Nehogy találkozz vele amíg nem láttad! Sok a beteg...
Annak oka van ha nem meri vállalni az arcát!
27F
A kávézástól eljutni a szexig,ezt lólépésben?
Egyáltalán nem láttátok még egymást?Próbálj fényképet kerni.:)
Nekem például nincs is kamerám.
Köszönöm a válaszokat!
5# ez természetes, nem ment el az eszem.
Neki van kamerája és még elején meg is beszéltük, hogy ez a "menete" a dolgoknak. Tudja, hogy kedvelem és nem a külsejétől függ a tali. De szeretném látni, hogy kivel beszélek.
Milyen érdekes az ilyennek rögtön szerencséje van, aki bármiféle ismerettség nélkül rögtön szexet emleget, a normálisakat meg letiltják/ignorálják.
Normális alatt azt értem, aki spontán szeretne beszélgetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!