Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapja üzizgetünk itt. Ő írt rám egy hozzászólásom alapján. Szeretne találkozni, kávézni, szexet is emlegeti, de akárhányszor felhozom, hogy nézzük meg egymást kamerán ( arcot természetesen), akkor terel. Ennek mi lehet az oka?
"Nehogy találkozz vele amíg nem láttad! Sok a beteg..."
#5, és te egy képről meg tudod állapítani, hogy valaki egészséges, vagy beteg? Én pszichiátrián dolgozom, de nekem azért kell legalább fél óra intenzív és célzott beszélgetés ehhez. Ha két hónap beszélgetés alatt nem derül ki valakiről, hogy beteg, akkor egy fotóról, vagy kamképről kiderül?
11# gondolom arra célzott, hogy másnak adja ki magát. Honnan tudjam így, hogy nem egy 60 éves pasival üzengetek 2 hónapja? Nekem is gyanús már.
Normálisan ismerkedtünk, nem egyből szex témáztunk.
Mindegy.
Köszönöm mindenkinek!
50 kilós,szőke lány helyett,150 kilós,meleg,fekete férfi.
Történt már ilyen.
13#
Én vagyok az 50 kilós lány :-D
Ő állítólag férfi...
De ki tudja.
Jaaaa...
Akkor csak szimplán ronda,mint a bűn. Ennyi! :D
Kérdező, hát éppen ezért találkozz vele! Most mondd meg nekem, mi bajod lesz, ha délelőtt 10-kor megiszol egy kávét a Pipitér presszóban egy Ismeretlennel? Igen, lehet, hogy kiderül, hogy egy 60 éves bácsi, vagy egy 120 kilós srác. És? Ha két hónapon keresztül olyan jókat beszélgettetek, akkor egy fél órát nem érdemel meg?
Tudod, én nő vagyok. Nem túl fiatal, nem túl szép. De amikor ismerkedtem, ha valaki nekem azt mondta, hogy addig nem találkozik velem, amíg nem lát rólam képet, akkor fájó szívvel ugyan, de attól az illetőtől elbúcsúztam. Ha valaki nem képes nyilvános helyen meginni egy kávét egy olyan emberrel, aki nem szép, külsőleg nem az ideálja, nem elég karcsú, nem elég magas, nem elég fiatal, nem elég kék a szeme, stb, stb, stb, azzal nekem nincs közös jövőm.
Ez nem ideál kérdése. Ennyi bizalommal legyen már felém a másik,ha akar tőlem valamit. Mert az egy dolog,hogy csak húzzuk egymás idejét,ha olyan mértèkben taszít,de ha egyáltalán nem is látom,akkor már én is bizalmatlan leszek vele szemben és megismerni se fogom tudni az adott helyen.
Ez egy alap.
Plusz lehet pasi is,bár itt a kérdező a lány.
83% ha a srác nem hajlandó megnyomni egy gombot a Kérdező miért is találkozna vele làtatlanba?
Agyam eldobom...
Ha már netes ismerkedés-beszélgetés folyik, alap az, hogy halljam a hangját és lássam kamerába. Utána lehet bármi.
Volt részem meglepetésekben e téren, tudnék mesélni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!